Nedsläpp SSK - FBK

[2008-11-30] Det är nästan tre år sedan som SSK prickade in pucken på en färjestadsmålvakt på hemmais. "Då är det f-n på tiden att det blir ändring på det där", säger Stefan Nyman. Nu har man chansen när just Färjestad kommer på besök till Scaniarinken. Josefsson, Jörgen och Hyvönen fortsatt borta.

 Läs mer

Uddamålsförlust i jämn match

[2008-11-29] Det blev en jämn tillställning mot Skellefteå, men det var hemmalaget som drog längsta strået genom att vinna med 4-3. SAIK hade ledningen med 4-1, men gästerna reducerade två gånger om men närmare än så kom man inte. Pettersson, Kollar och Pakaslahti målskyttar för SSK.

 Läs mer

Nedsläpp SAIK - SSK

[2008-11-28] SSK reser upp till Skellefteå under lördagen, plockar förhoppningsvis nya poäng och åker därefter hem direkt efter tillställningen. Josefsson, J. Bemström och Hyvönen fortsatt borta. "Det är en spännande uppgift", säger Leif Strömber inför matchen.

 Läs mer

Bildgalleri SSK - DIF

[2008-11-27] Se Gustaf Brundins actionbilder från segermatchen mot Djurgården. (Alternativ länk finns i matchrapporten)

 Läs mer

Seger efter stabil insats

[2008-11-27] Hårt arbete över hela banan i 60 minuter låg bakom segern i kvällens derbymatch mot Djurgården. Benoit gav hemmalaget ledningen och därefter klev man ifrån till 4-0 (Cibak, Carlsson och Pakaslahti) innan gästerna kunde reducera i början av tredje perioden. Segern var dock aldrig hotad.

 Läs mer

Nedsläpp SSK - DIF

[2008-11-26] Dags för säsongens tredje derbymatch när Djurgården kommer på besök. Josefsson, Jörgen och Hannes förmodligen borta. Saker att observera inför matchen. Högriskmatch, vilket innebär visitation. Noice sjunger nationalsången. Sportbladet har med sig tacklingsmaskin och decibelmätare.

 Läs mer

Påminnelse - Guldklubbskväll 29/11

[2008-11-26] Du missar väl inte ölprovningen och hockeykvällen på lördag?! Som medlem i Guldklubben bjuds du in till en helkväll innehållandes en exklusiv ölprovning och därefter är bord bokade för att avnjuta en hockeymatch (Skellefteå - SSK). Du kan även ta med dig en person i sällskap!

 Läs mer >>

40 skott räckte inte

[2008-11-24] Efter en utvisningstät, mållös första period kom spelet igång och i de efterföljande perioderna var det SSK som stod för det mesta i offensiv väg. Hemmalaget tog dock ledningen och trots en tung forcering där man satte hemmalaget under stark press lyckades man inte förvalta något av de 40 skott man sköt mot Brynäs kasse.

 Läs mer

Noice framför nationalsången

[2008-11-23] I samband med torsdagens derbymatch mot Djurgården kommer inga mindre än medlemmarna i bandet Noice att framföra nationalsången innan det är dags för nedsläpp. (För den som inte vet så är Linus Klasens pappa Robert en av orginalmedlemmarna i Noice.)

 Läs mer

Nedsläpp BIF - SSK

[2008-11-23] Efter förlusten mot Modo tog sig SSK under dagen ner till ett snöstormigt Gävle där Brynäs väntar under måndagen. Daniel Josefsson och Jörgen Bemström fortsatt borta. "Man spelar ju för att vinna, det är ju det enda som räknas", säger Stefan Nyman inför matchen.

 Läs mer

SSK nollade i Ö-vik

[2008-11-22] Det blev förlust med 3-0 mot Modo, där samtliga mål kom till i första perioden. Knappt fem minuter in tog hemmalaget ledningen och därefter ökade man på med två (!) mål i ett och samma numerära underläge. SSK hade sina chanser att spräcka nollan, men var alltför innefektiva i avsluten.

 Läs mer

Nedsläpp Modo - SSK

[2008-11-21] Södertälje ger sig ut på en liten "road-trip" där man först och främst ska ta sig an Modo. Det är två lag som är på poängjakt som möts. Kudroc eventuellt tillbaka i laget. "Det känns som om vi är vid gott mod och har bra självförtroende", säger Stefan Nyman inför matchen.

 Läs mer

Upphämtning gav en poäng

[2008-11-20] Efter en mållös och ganska intetsägande första period prickades det sedan in tre mål i mittrundan, där gästerna gick till pausvila med lending 1-2. Linus Klasen tråcklade in kvitteringen och var även nära att pricka in ett drömmål. HV71 kunde istället bärga hem extrapoängen i sudden death.

 Läs mer

Nedsläpp SSK - HV71

[2008-11-19] Dags för hemmamatch igen och SSK har revansch att utkräva på HV71. Jörgen Bemström och Daniel Josefsson fortsatt borta, men förhoppningsvis är Martin Cibak tillbaka. Nyman meddelar läget inför matchen. Observera att BL-medlemmar kan se matchen från hemmastå för en ynka hundralapp!

 Läs mer

Guldklubbsklockorna har kommit

[2008-11-18] Efter sju bedrövelser och åtta leveransförseningar har så äntligen den exklusiva guldklubbsklockan kommit! Åtminstone delar av leveransen. Om du har beställt en klocka har du möjlighet att köpa den i samband med matchen mot HV71 på torsdag.

 Läs mer

Tung uddamålsförlust mot Frölunda

[2008-11-17] Hemmalaget inledde klart bäst och hade rättvist ledningen efter en period. Knappt halvannan minut in i mittperioden hade SSK vänt på steken via mål av Hallin och Klasen. Frölunda kunde dock komma igen och skickade även in segerpucken med knappt 4 minuter kvar av matchen. Nyman kommenterar förlusten.

 Läs mer

Nedsläpp Frölunda - SSK

[2008-11-17] Dags för ännu en tuff bortamatch när SSK tar sig ner till västkusten för att ta sig an Frölunda i Scandinavium. "Vi har fortsatt bra självförtroende och stämning i laget", säger Stefan Nyman inför matchen. (Nedsläppkommentaren idag hämtad från Hockeyligan.se pga tidsbrist).

 Läs mer

SSK nollade i E.ON Arena

[2008-11-15] En mycket avvaktande och försiktig första period som slutade 0-0 avlöstes av en bättre dito, där SSK borde gjort både ett och två mål. Istället kunde hemmalaget utnyttja ett numerärt överläge och när man sedan prickade in 2-0 i början av tredje perioden orkade SSK inte komma igen och siffrorna stod sig till slutsignalen.

 Läs mer

Nedsläpp TIK - SSK

[2008-11-14] SSK tog sig upp till Timrå under fredagen för att få så bra förberedelser som möjligt. Josefsson och J. Bemström fortsatt borta, så det är samma trupp som senast. "Det är en ny match med nya förutsättningar, men vi har en positiv trend och vi ser fram emot matchen", säger Stefan Nyman inför matchen.

 Läs mer >>

Bildgalleri från segern!

[2008-11-14] Gustaf Brundin fanns på plats med kamera och fotoknäpparfinger. Nu finns hans bilder att ta del av i bildgalleriet. (Alternativ länk finns i matchrapporten)

 Till galleriet >>

Skön vändning gav tre poäng

[2008-11-13] Trots spelövertag hade vi oavgjort 1-1 efter en bra första period där Dragan gav hemmalaget ledningen. Mittrundan blev desto sämre och Rögle gick till pausvila med ledning 1-2. I slutperioden gnuggade hemmalaget på och kunde via mål av Kudroc och Dragan plocka hem tre sköna poäng genom seger med 3-2.

 Läs mer

Nedsläpp SSK-RBK

[2008-11-12] Äntligen dags för match igen efter landslagsuppehållet. J Bemström och Josefsson borta, Richter tillbaka. Stefan Bemström gör sin 600:e match i SSK-tröjan! "Vi hoppas på grymt bra stöd", säger Nyman inför matchen. Du har väl inte missat Operation A.S.K.O och att säsongsbiljettinnehavare kan ge bort 2 biljetter?!

 Läs mer

"Vi behöver all hjälp vi kan få!"

[2008-11-11] Snart är det dags för nedsläpp mot Rögle och Operation A.S.K.O. Rutinerade ur-SSK:aren Stefan Bemström ser fram emot återstarten och påpekar hur viktigt publikstödet är. "Ni som är där, fortsätt att heja fram oss, vi behöver allt stöd vi kan få", hälsar Stefan till hemmapubliken.

 Läs mer på intervjuhörnan>>

Säsongsbilj.innehavare bjud 2 pers

[2008-11-11] Du som är säsongsbiljettinnehavare (gäller privatpersoner) har möjlighet att bjuda två personer till torsdagens match! Låt gärna någon som inte sett SSK live tidigare få möjlighet att uppleva matchen och atmosfären på plats!!

 Läs mer >>

Lunchöppet i souvenirshopen 12/11!

[2008-11-11] Under onsdag 12 november är det lunchöppet kl. 11-14 i souvenirshopen i AXA Sports Center. Varför inte passa på att käka en lunch i restaurangen, shoppa loss i shopen (kom och kolla in den nya huvtröjan!) och passa på att köpa biljetter till torsdagens match mot Rögle?!

 

Operation A.S.K.O nu på torsdag!

[2008-11-09] På torsdag kommer Rögle på besök och varför inte låta dom möta en mäktig ljudkuliss?! Dags för massvandring till hemmastå. Dags för bortom-tinnitus-nivå. Med andra ord..dags för Operation A.S.K.O! Se till att ta dig till hemmastå och sjung fram SSK till nya friska poäng!

 Läs mer

Landslagskollen

[2008-11-07] SSK har ju som bekant inga spelare med i Tre Kronors trupp, men två SSK:are finns representerade i andra nationers landslag. Hannes Hyvönen gjorde ett mål i segermatchen mot Tjeckien igår och Kristian Kudroc (som gör debut i A-landslaget) ställs med sitt Slovakien mot Kanada ikväll.

 

Klasen utnämnd till "Månadens lirare"

[2008-11-03] Den första vinnaren i Hockeyligans tävling "Månadens pris" är Södertälje SK:s Linus Klasen, som fick flest röster av de deltagande spelarna. Månadens pris premierar artisteri och spelglädje och det är tittarna på Hockeyligan.se som röstar bland de tre nominerade kandidaterna.

 Läs mer

En poäng mot Färjestad

[2008-11-03] Hemmalaget kom ut och bombarderade Björn Bjurling, men det var SSK som tog ledningen genom Jason Morgan halvvägs in i första perioden. Färjestad vände till 2-1 i inledningen av tredje, men Hannes Hyvönen kunde kvittera med sju minuter kvar via 2-2 i powerplay.

 Läs mer

Nedsläpp FBK - SSK

[2008-11-02] Dags för sista matchen innan landslagsuppehållet när SSK tar sig västerut till Karlstad. Daniel Josefsson, Martin Richter och Jörgen Bemström fortsatt borta. "Vi är fräscha och pigga och har bra självförtroende, så det känns bra och vi ska åka till Karlstad och göra allt för att vinna", säger Stefan Nyman inför matchen.

 Läs mer

50/50-lotteriet

[2008-11-01] Under kvällens match missades tyvärr att presentera vinnaren i 50/50-lotteriet. Korrekt vinnarnummer: 14877. Vinstsumma: 3490 kr. Grattis!


Seger med 4-1

[2008-11-01] Martin Cibak gav hemmalaget ledningen bara halvminuten in i matchen. I mittrundan klev hemmalaget ifrån till 3-0 och när Robban sedan skickade in 4-0 i början av tredje perioden var gästerna ett slaget lag. Slutresultatet skrevs sedan till 4-1 sedan Lauritzen reducerat.

 Läs mer