Teambuilding på schemat

2009-08-01

Första ispasset på måndag och teambuilding på schemat under fredagen, det var läge att ta ett snack med Poppe som villigt tog sig tid under fredagseftermiddagen

Tjena Poppe, ni hade återträff efter semestrarna i måndags och killarna har kört barmark under veckan och nu är ni iväg för lite gruppbildande aktivitet
- Ja det stämmer. Vi hade ju fyra veckors semester där killarna skötte sin träning själva. Måndag och tisdag kördes en del tester med bra värden överlag och i onsdags och torsdags körde grabbarna barmark.

Och nu är ni som sagt iväg på en ”gruppbildande aktivitet”, vad har ni gjort?

- Killarna visste väl inte så mycket mer än att vi hade samling strax efter 07 i morse, vi har haft en riktigt bra dag med mental träning under förmiddagen och efter lunch lite ”teambuilding”, bl.a. har vi klättrat rätt ner för en husfasad på 25 meter med huvudet före, ett s.k. Vertical run, en rätt speciell känsla kan jag säga.
Vertical Run

Och dagen avslutas med grillning hemma hos familjen Popovic

- Ja, när alla är färdiga åker vi hem till mig och avslutar kvällen med en liten grillning, det blir trevligt och sen åker grabbarna hem med bussen.

På måndag kör ni igång på is. Jag vet inte hur du känner det, men jag var ute och ”luktade” på isen i går. En underbar känsla, man vill bara att det ska köra igång

- Jo men så är det ju, en riktigt skön kittlande känsla i magen och vetskapen om att det drar igång snart.

Jag har förstått att Lehoux kommer senare i veckan, Glenn kan inte komma till Sverige förrän i september p.g.a. att han gick på artistkontrakt i Troja. Topi, har han anslutit?

- Ja, Topi är med idag men han kastade sig inte nedför en husvägg. Och precis som du säger, Lehoux kommer senare i veckan och Glenn ansluter i september.

På tal om Topi, hur går hans rehabilitering efter blodproppen i axeln?

- Enligt Topi har det gått bra med hans rehab, han ligger i fas så att säga. Enligt honom själv ska han vara klar till seriestart så det är vad vi utgår efter.

I fjol var det cirka 8-900 personer som dök upp till första ispasset. Hur känns det att dela första ispasset med, en förhoppningsvis, stor publik?

- Det kommer ju vara lite speciellt, helt klart. Jag vet ju själv hur det var när man spelade. Första ispasset är alltid första ispasset och det tar ju ett par skär innan man hittar skridskoåkningen om jag säger så. Men helt klart, det får man bjuda på. Det blir kul om det kommer lite folk. Publiken är viktig i alla lägen så det ser vi fram mot.

Då önskar jag er en riktigt trevlig och givande fortsättning på er fredagsaktivitet


Tackar