SSK förlänger med Billberg

[2012-03-05] Under föregående säsong kom Emil Billberg tillbaka till SSK efter spel i USA, nu förlänger SSK och Billberg kontraktet med ytterligare 2 år. Den hårt arbetande Billberg gjorde en stabil insats och bidrog framförallt starkt till SSK:s defensiv under säsongen som gick.

Sportchef Per Nygårds kommenterar
- Billberg har bidragit på ett bra sätt med att konkurrera om viktig istid och varit en jämn och bra spelare. Han kommer alltid väl förberedd till såväl träning som match och gör alltid sitt bästa. Han är en väldigt användbar spelare då han kan spela både center och forward och till och med back. Jag tycker att han har en potential att utveckla sin kreativitet i högre speltempo för att kunna hitta sina medspelare när farten är hög.

Emil Billberg kommenterar
- Jag har trivts riktigt bra i SSK och i laget och ser fram emot två år till i föreningen. Vi har som lag utvecklats mycket under säsongen genom att jobba hårt tillsammans och vi kan bygga på det för att ta nästa steg kommande säsong. Jag tycker att min utveckling har varit bra under året då jag framförallt fått tagit ett stort defensivt ansvar. Det kommande året vill jag utveckla det offensiva spelet och komma mer till avslut, samtidigt som jag gärna fortsätter det hårda defensiva jobbet. Nästa år ser jag fram emot att vi tillsammans ska nå vårt mål om kvalserien, men naturligtvis helst till Elitserien, där den anrika föreningen SSK hör hemma.


Share |