2016-07-30

Nu stänger vi för sommaren på Mollys!!
Vi vill tacka alla gäster för denna säsong och välkomnar er återigen onsdagen den 3:e Augusti 2016 för lunch då vi mjukstartar lite. 
Måndag den 15:e augusti kör vi igång som vanligt igen.
Tack så otroligt mycket för all feedback under det gångna året!
TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR 
Anders med Personal


BOKA BORD TILL NÄSTA MATCH

i Molly's Sportsbar >>

i Prime Steakhouse & Bar >>


 

Från Flyers till SSK!

[2012-09-30] SSK förstärker truppen ytterligare. Idag kan vi med glädje meddela att Philadelphiaspelaren Matt Read kommer spela för SSK under den pågående lockouten.

Matt Read som den gångna säsongen gjorde sitt första år i NHL stod för fina 47 (24+23) poäng vilket placerade honom på en sjunde plats i Philadelphia Flyers interna poängliga och fjärde bästa målskytt totalt bland rookies i NHL.

Under åren på College spelade vännerna Matt Read och Emil Billberg alla fyra åren i samma collegelag. Read anländer till Södertälje under den kommande veckan.

Sportchef Per Nygårds kommenterar
- Read är en skicklig och mångsidig forward/center. Han tävlar intensivt och har näsa för att göra mål på kanadensiskt manér med styrningar och returer samt har ett bra snabbt skott. Med Matts allsidighet där han bemästrar det mesta kommer han att vara en stor tillgång för SSK. Vi tror att anpassningen in i laget kommer förenklas av att han sedan tidigare är vän med och har spelat många år med Billberg.

Reads stats på Eliteprospects>>


Share |