2016-07-25

Nu stänger vi för sommaren på Mollys!!
Vi vill tacka alla gäster för denna säsong och välkomnar er återigen onsdagen den 3:e Augusti 2016 för lunch då vi mjukstartar lite. 
Måndag den 15:e augusti kör vi igång som vanligt igen.
Tack så otroligt mycket för all feedback under det gångna året!
TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR 
Anders med Personal


BOKA BORD TILL NÄSTA MATCH

i Molly's Sportsbar >>

i Prime Steakhouse & Bar >>


 

Jonte Ericsson till SSK!

[2012-10-26] Jonathan Ericsson ansluter till Södertälje Sportklubb för de kommande fyra matcherna på grund av SSK:s skadesituation på backsidan. Jonte spelade i SSK som junior och i A-laget och återförenas nu med flera spelare från den tiden.

Ericsson ansluter omgående till truppen och spelar lördagens match mot Djurgården och stannar till och med matchen mot Leksand.

Sportchef Per Nygårds kommenterar
- Mot bakgrund av vår skadesituation på backsidan anser vi det nödvändigt att komplettera laget med en kvalificerad back. Självklart känns det riktigt kul att få in Jonte i truppen. Han har spelat som junior och i A-laget hos oss och vi vet därför vad vi får och att han passar bra in i gänget.

Jonte är en ju en riktigt stor, stabil och bra back med ett kraftfullt skott. Vi tar in Jonte under fyra matcher och naturligtvis hade vi önskat att det skulle vara för resten av säsongen, men de diskussionerna fortsätter vi med.


Share |