Thörna åter till SSK

[2013-01-14] Med sex forwards på skadelistan är det med glädje SSK kan meddela att man åter lånar forwarden Jesper Thörnberg från HV71, för resten av säsongen. Thörnberg har gjort sig bekant för SSK-publiken tidigare under säsongen då han varit utlånad vid två tillfällen till klubben.

Jesper ansluter omedelbart till klubben och man räknar med att han kan spela redan på tisdag då SSK möter Almtuna på bortaplan. Jesper kan endast tas tillbaka av HV71 om de kan garantera honom istid.

Kommentar från sportchef Per Nygårds
- Vi är jätteglada över att få in Jesper i truppen igen. Med tanke på skadeläget i truppen som i helgen förvärrades ytterligare passar det oss givetvis riktigt bra att han kan vara med och spela redan i morgon mot Almtuna. Vi vet sedan tidigare vad Jesper går för och han är bra på att göra jobbet kring mål och har också gjort ett par mål för oss just på returer runt kassen. Nu får vi in Jesper för resten av säsongen även om HV71 har en klausul för att kunna ta tillbaka honom vid speciella situationer. Det är en bra lösning för oss att vi får hit en kille som både vill vara här och dessutom känner till grabbarna i laget. Vi är ju välbekanta med hans personlighet och spelstil som passar in i vårt tänk riktigt bra. En liten krigare med stort hjärta och klok hjärna.


Share |