SSK förlänger med Engström

[2013-02-28] Truppbygget inför kommande säsong har pågått en tid och först ut att förlänga avtal är Södertäljesonen Jonas Engström. ”Enga” har med sin uppoffrande och aggressiva spelstil gjort sig populär bland fansen och har under säsongen visat på en riktigt bra utveckling. Avtalet är på två år.

Kommentar från sportchef Per Nygårds
-Det är alltid roligt när en egen produkt kommer upp i A-laget och utvecklar sig till en framstående seniorspelare, så vi är givetvis glada över att förlänga med Enga. Han har utvecklats mycket under säsongen som gått och har blivit starkare i det fysiska spelet och utvecklat sin skridskoåkning samt sitt skott. Det kommer vara fantastisk kul att följa Engas fortsatta utveckling under de kommande två åren.

Kommentar från Jonas Engström
- Det känns sjukt kul att vara kvar i klubben man blivit fostrad i. Vi har haft en riktigt rolig säsong och nu har vi nått det första delmålet, nu ser jag fram mot en kvalserie där jag vill vara med och spela upp SSK. Själv känner jag att jag utvecklats mycket under säsongen med det förtroende jag fått. I framtiden vill jag utvecklas ännu mer och ta mer ansvar. Jag vill vara en ledande spelare på isen för SSK.


Share |