Edblom till SSK

[2014-09-22] SSK fyller på centeruppsättningen med den erfarna och poängstarke Pär Edblom, senast i Leksand. Den 29-åringe centern jobbar hårt över hela banan och tar ett bra defensivt ansvar samtidigt som han ständigt varit en pålitlig poänggörare. Kontraktet är på 1+2 år. Läs mer>>>

Sportchef Per Nygårds kommenterar
- Vi är mycket glada över att Pär Edblom väljer SSK i sin fortsatta hockeykarriär. Pär är en riktigt bra lagspelare och skicklig center som bidrar med hårt arbete över hela banan. Han är duktig på att hålla puck i anfallen och har en riktigt bra personlighet som gör att han kommer att komma in i laget på ett bra sätt. Edblom har med sig mycket rutin från HockeyAllsvenskan och även från många avgörande kvalseriematcher vilket kommer vara till stor nytta för oss i den resa vi gör.

Pär Edblom i en kommentar
- Det känns grymt bra och det är skönt att det äntligen är klart. Det verkar som att det är en riktigt bra moral i laget och jag tycker de visat en bra styrka i de första matcherna. SSK har absolut stora möjligheter att ta steget upp, man har en bra mix med spelare i bra ålder och killar som varit med ett tag. Att det blev SSK beror på att jag är övertygad om att klubben är ett lag för toppen och jag vill verkligen vara med och ta upp ett lag till SHL igen. För mig är högsta prioritet laget som sådant, och att det är laget som tillsammans ska ta steget upp och det kommer jag bidra med så mycket jag kan.


Share |