Andreas Hjelm till SSK

[2015-01-19] SSK och Luleå hockey har kommit överens om att Andreas Hjelm återvänder till Södertälje på lån för resterande del av säsongen 2014/2015. Andreas har tidigare gjort sex säsonger i SSK, fyra som junior och två som senior. Under sin senaste säsong i klubben stod Andreas för 34 (7+27) poäng på 50 matcher.

SSK:s huvudtränare Janne Karlsson
- Andreas är ett jättebra tillskott för oss och han kommer tillföra mycket. Han har haft en lite annan roll i Luleå än vad han hade i SSK och nu när de fyllt på så har det blivit tufft med speltid för honom där uppe. Andreas var fantastisk när han spelade för SSK, han har bra skridskoåkning, ett bra spel och han är en riktigt bra allroundback. Det känns jättebra att vi får in honom nu inför slutspurten och för oss var det viktigt att vi har Andreas hos oss resten av säsongen.

Andreas Hjelm i en kommentar
- Det är såklart lite delade känslor men jag hamnade utanför laget i Luleå och det kändes som att det skulle vara svårt att ta mig in i truppen igen. När SSK visade intresse så var det inte mycket att tänka på, det kändes rätt från start. Jag har ju varit i klubben i många år och jag känner den utan och innan och jag vet vad jag kommer till, det känns bara jättekul! Jag hoppas komma in som en frisk vind i gruppen och bidra med mitt offensiva spel och skridskoåkning. Förhoppningsvis ska vi klättra i tabellen och få spela fler matcher efter det att grundserien är över.


Share |