2016-07-27

Nu stänger vi för sommaren på Mollys!!
Vi vill tacka alla gäster för denna säsong och välkomnar er återigen onsdagen den 3:e Augusti 2016 för lunch då vi mjukstartar lite. 
Måndag den 15:e augusti kör vi igång som vanligt igen.
Tack så otroligt mycket för all feedback under det gångna året!
TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR 
Anders med Personal


BOKA BORD TILL NÄSTA MATCH

i Molly's Sportsbar >>

i Prime Steakhouse & Bar >>


 

SSK värvar allroundback

[2016-01-24] SSK har idag kommit överens med backen Olov Lundqvist (-88) om ett kontrakt för resterande del av säsongen samt den kommande. Skellefteåfostrade Lundqvist har de senaste säsongerna representerat Asplöven samt Luleå hockey och ansluter till SSK från spel i Hockeyallsvenskan med Mora IK. >>>>>

Mats Waltin kommenterar
- Olov är för oss en bra tillgång på backsidan. Han är en allroundback som har många redskap i sitt spel och är skicklig både med och utan puck och har ett jädra bra skott. Olov är lite av en allsvensk räv med mycket bra erfarenheter och jag fick upp ögonen för honom i fjol och nu får jag äran att jobba med honom i SSK, det känns jättekul.

Olov Lundqvist kommenterar
- Jag är väldigt tacksam för att jag får ansluta till ett jättebra lag. Det känns som en riktigt rolig utmaning som jag vill vara med och bidra till. Jag skulle väl sammanfatta mig som rätt allround med en bra offensiv som vill stå för ett stabilt spel. Det känns verkligen jättekul och jag ansluter till laget under måndagen.

Olov Lundqvist på >>>Eliteprospects.<<


Share |