Toppmöte i Scaniarinken ikväll
Publicerad: 2023-12-13
Ikväll väntar en häftig match i Scaniarinken. Tabelltvåan mot tabelltrean (Björklöven) och dessutom gör vi det i retrotröjor.

SÖDERTÄLJE - BJÖRKLÖVEN, 19:00 SCANIARINKEN

Inför kvällens match

Det är med ett starkt facit vi tar oss an kvällens match mot Björklöven på hemmaplan. Med segrar i tio av de elva senaste matcherna är vi därmed ligans just nu formstarkaste lag. Björklöven har däremot haft det tuffare på sistone. Förlust senast på hemmaplan mot Tingsryd och bara en trepoängare på de tio senaste matcherna.  

Vi har under veckan haft SSK-spelare med i samtliga Trophy Tracker-listor, där en jury har rankat de fem främsta spelarna per position just nu. Tomas Sholl, Daniel Norbe, Linus Videll och Marcus Eriksson var alla med på listorna.

Björklöven har under veckan signerat gamla Malmö Redhawks-spelaren Carl-Johan Lerby, som ska vara spelklar till kvällens match.

Tre av de fyra spelarna med flest poäng i ligan, kommer att dela isen ikväll: Marcus Eriksson med 32, Myles Powell med 28, samt Linus Videll med 26 poäng. Vi kan vänta oss en fartfyllt tillställning med andra ord.

BILJETTER TILL KVÄLLENS MATCH 

Det är redan över 3700 personer som säkrat sin plats till kvällens toppmöte. Biljetter till kvällens match hittar du här. Ni glömmer väl inte bort att - likt laget på isen -  dra på dig retrotröjan kvällen till ärra. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS