BLI EN DEL AV SÄSONGSKORTSFAMILJEN
Publicerad: 2024-04-18
Nu släpper vi korten för säsongen 24/25. Förläng eller säkra din plats innan 1 juni för att ta del av det förmånligaste priset och årets unika halsduk. Förra året såldes 1200 kort - i år siktar vi mot 1500. Var med på resan du också!

BLI EN DEL AV SÄSONGSKORTSFAMILJEN

Drömmar och mål, tillsammans. Det är det vi lever och jobbar för, år efter år, säsong efter säsong. När vi firar tre poäng inför fullsatta läktare i Scaniarinken – få saker som framkallar så mycket gåshud som det. Förra säsongen väckte drömmar till liv och en fin grundserie gav förhoppningar om en lång hockey-vår i Scaniarinken, nu blev det inte så utan säsongen tog abrupt slut i Nobelhallen redan i kvartsfinalen. Sport kan vara helt fantastik men också brutalt hård. Säsongen tog slut allt för tidigt och arbetet med den nya säsongen är i full gång, en grund är redan lagd och nu ska ett nytt lag svetsas samman. Efter att Nicklas Grossmann tagit klivet in i båset tillsammans med Magnus Bogren och Mattias Zackrisson kommer Niclas Bergfors in som nu ska styra skutan i rätt riktigt under en lång och hård sommarträning. Förläningar och nyförvärv har presenterats – och ännu fler ska det bli.   

– Ni fans fyllde arenan och stöttade oss i med- och motgång. Nästa år tar vi nya tag och jag tror stenhårt på att vi kan göra stora grejer tillsammans. Så in och boka ditt säsongskort för vi behöver just dig! // #45 Sebastian Dyk

Bågen är spänd och tillsammans ska vi fortsätta ta kliv och jobba mot målet SHL. Förra säsongen nådde vi mäktiga publikmilstolpen 100 000 besökare under en säsong! Ett ökat publiksnitt det är det som gör att vi bygger förutsättningar för framtiden och att Emil Georgsson får möjlighet att sätta ihop ett slagkraftigt lag. Publiksiffrorna pekar uppåt och förra säsongen landade vi in på 1200 säsongskort – nu siktar vi högre mot 1500 sålda kort innan serien startar i september igen. Du som köper säsongskort är så otroligt viktig. Det är Du som ger Emil Georgsson förutsättningar att bygga en stark trupp – ju tidigare du förlänger desto bättre. Nu släpper vi korten och hoppas att just Du vill vara med på resan säsongen 24/25.

NU SLÄPPER VI KORTEN

Idag släpper vi upp förlängning och nyförsäljning. För bästa möjliga pris bokas säsongskort upp innan 31 maj, då erhåller du dessutom årets säsongskortshalsduk (levereras innan seriestart). Du med säsongskort från förra säsongen har din plats reserverad fram till den 31 maj, vill du byta plats går det givetvis alldeles utmärkt. Instruktioner hur du förlänger kortet omgående kommer på mejl, för frågor kontakta [email protected]

Förra säsongen lanserade vi ett gäng nyförvärv på säsongskortsfronten – familjekortet, första parkett och ungdomskortet i klacken. Givetvis håller vi kvar vid dessa och hoppas att ännu fler ska bli en del av säsongskortsfamiljen!

NYTT för i år är att vi till hösten bjuder in till en uppstart i Scaniarinken -guidad tur i omklädningsrummet, uppsnack med headcoach med mera.

BOKA DITT SÄSONGSKORT HÄR!

VÅRA OLIKA KORT:

Långsida – Arenans bästa platser.  

Kortsida – För dig som vill ha prisvärda platser med överblick över hela arenan.

Aktiv sittplats – Tillsammans med klacken är du med och skapar stämning bredvid klacken.

Klacken – Där sjunger vi högt.

Första parkett – Samma pris som ett klack-kort men du får din egen stol på rad ett eller två.

Familjekortet – Förmånligt kort att boka för hela familjen, minst ett barn och en vuxen.

VIP-baren – Lyxigaste platserna på långsidan med tillgång till egen bar.

REA I SUPPORTERSHOPEN OCH BILJETTSERVICE 

I samband med säsongskortssläppet finns vi givetvis på plats i Scaniarinken (SSK-shopen) för dig som vill ha personlig service och kanske provsitta ut en ny stol? Dessutom kör vi stor REA med 20 % på hela sortimentet*. 

ÖPPETTIDER 

» Torsdag 18 april 10-13, 16-18 

» Fredag 19 april 10-13 

» Måndag 22 april 10-13 

» Tisdag 23 april 10-13

» Onsdag 24 april 10-13 

» Torsdag 25 april 10-13, 16-18

» Fredag 26 april 10-13, 16-18 

*Gäller ej matchtröjor. 

BUDA HEM EN MATCHTRÖJA FRÅN SÄSONGEN 23/24

Buda hem en matchtröja från säsongen 23/24 här: