Fredric Weigel klar för förlängning

10 maj 2017 10:29

SSK har idag gjort klart med det tionde forwardskontraktet för nästa säsong när man idag har gjort klart med förlängning med playmakern Fredric Weigel. Det nya avtalet är på ett år.


Mats Waltin i en kommentar
- Vi är jätteglada över att vi får in Fredric Weigel för spel hos oss ytterligare ett år, vi ser honom som en viktig del i vår satsning framåt. Nu är tiden mogen för Weigel och jag bär på en övertygelse om att han denna säsong kommer ta ett stort steg framåt individuellt för att bli en toppspelare i svensk hockey. Min övertygelse bottnar i hans otroligt starka motivation för att jobba för den utvecklingen.

Fredric Weigel i en kommentar
- Det känns jättekul och inspirerande, jag ser fram emot den här säsongen som kommer. Jag gillar den satsning som man gjort där man tagit in rutinerat med en bra mix av människor, det ser jäkligt spännande ut och förhoppningsvis ska det leda till att vi vinner fler matcher. Själv har jag mycket att förbättra för att hålla en jämn nivå över hela säsongen, framför allt att bli starkare och gå rakare på mål och ta egna avslut för att bli ett större hot på banan.
PS. Klicka här för lagbygget