Familjefest med skridskodisco och hockeymatch!

2 oktober 2017 10:05

Lördag 7/10 bjuder vi in till en heldag med hockey i Scaniarinken för hela familjen. Det blir skridskodisco, hamburgerfest och en spännande hockeymatch i form av SSK-Timrå.


DISCO
Kl 13.00 på lördag släcker vi ner i Scaniarinken och ordnar partystämning med discoljus och partymusik. Alla barn från förskoleklass t.o m åk 6 är välkomna på disco på Scaniarinkens is! Medföljande föräldrar är även välkomna på is. Det är ej tillåtet med klubba och puck vid denna aktivitet. Insläpp från 12.30 via BST-rinkens spelaringång.

BURGARE
Efter discot bjuds det på hamburgefest i Gallerian vid sektion A. I Barnbiljetten ingår förutom entré till discot och matchen även en barnhamburgare och festis. Serveringen öppnar kl 14.

MATCH
Biljetter till matchen tilldelas på de lugna familjesektionerna C och D.

Dagens program:
-10.00 World girls ice hockey weekend
-12.30 Skridskosdisco i Scaniarinken
-14.00 Hamburgarfest i gallerian
-15.15 SSK – Timrå IK i Scaniarinken

Boka skridskodisco, hamburgarfest och hockeymatch här!

Kan du inte komma på vårt disco men vill gå på matchen? Här finns ett fint biljetterbjudande till dig och din familj. Familjelördag i Scaniarinken

Boka senast 2017-10-06 kl 23:59

TIPS! Förutom eftermiddagens Skridskodisco går World girls ice hockey weekend av stapeln på förmiddagen där tjejer i alla åldrar är välkomna att testa på hockey med SSK:s flicklag.

Läs mer om evenemanget här!