SSK och CCM förlänger

17 februari 2017 14:25

SSK har varit en ”CCM-klubb” i över 20 års tid och nu är partnerna överens om att förlänga, och fördjupa, samarbetet med ytterligare fem år med ett avtal som gör CCM till fortsatt huvudpartner för SSK. Se även videokommentar från SSKs Mats Pernhem kring utbyggnad av faciliteter och kort om en framtida tredje isyta.


Mats Pernhem klubbdirektör SSK
- Det är givetvis väldigt glädjande för oss att vi nu kan presentera ett fördjupat och fortsatt samarbete med CCM. Det är viktigt för oss att ha tillgång på bra material och en bra stöttning för både breddverksamheten och elit. Detta avtal förbättrar också våra förutsättningar att arbeta långsiktigt med de frågor vi brinner för och där är CCM en av SSKs viktiga huvudpartners. Det finns många områden för oss att tillsammans med CCM ytterligare fördjupa vårt samarbete under de kommande åren vilket vi ser fram mot att göra.

Robert Zaring, Marketing Director CCM Hockey
- Som marknadsledare inom svensk hockey var det självklart för oss att förlänga vårt goda samarbete med SSK. För oss på CCM är viktigt att göra sporten tillgänglig för fler utövare och med SSKs satsning på både elit och bredd har vi en partner som förstår vikten av detta.

**Se Mats Pernhem kommentera avtalet samt berätta mer om de träningsfacilitererna SSK nu kommer bygga och lite kort om status kring en tredje isyta.

**