Ordföranden bjuder in Supporterklubben

6 oktober 2017 15:35

Alla inom och omkring SSK har haft en tuff tid de senaste veckorna. Föreningen och jag har självklart förståelse för besvikelsen hos fansen efter den tuffa seriestarten.


Det är lätt att känslor då även kan gå över styr. Därför är jag glad att supporterklubben också tar avstånd från att hat och hot ska förekomma. Nu råder tider när vi behöver stötta varandra, laget och klubben.

Självklart är vi inte nöjda med bara förluster. Alla; spelarna, lagledningen och övriga inom klubben jobbar därför febrilt på alla fronter med att skapa förutsättningar för att bryta trenden och börja vinna matcher. Målsättningen att nå topp åtta i år står fast och vi är övertygade om att vi med fortsatt hårt jobb och bra samarbete mellan laget, klubben och supportrarna kan uppnå det målet. Det är enbart tillsammans vi kan det.

  • Därför bjuder jag, tillsammans med klubbdirektör Mats Pernhem, in representanter från Supporterklubben till ett möte i helgen.
  • Samtidigt vill jag be om ursäkt till de fans som tagit illa vid sig av det som uppfattats som en uppmaning till jämförelse med Leksands supportrar.

Den glöd och det engagemang som publiken gav under hela matchen senast hemma mot AIK behövs även framöver. Supporterklubbens jobb, inte minst med den senaste tidens TIFON, är otroligt uppskattat och skapar en fantastisk inramning på matcherna. Jag beklagar att detta inte kom med i trycket i samma tidningsartikel som refererats till.

Tillsammans kan vi vända detta!

Catharina Elmsäter Svärd, ordförande Södertälje Sportklubb