Grossmann tillbaka - siktar på spel mot Pantern

23 oktober 2017 14:16

Nicklas Grossmann är tillbaka från sin skada och tränar för fullt. Därmed ser det ut att bli comeback för lagkaptenen mot Pantern på onsdag.


Grossmann har missat de senaste sex matcherna på grund av en underkroppsskada och ägnat sig åt rehabiliteringsträning. På måndagen tränade han dock för fullt och siktar på spel i bortamatchen mot Pantern i Malmö på onsdag.

– Det ser ut som så, säger 32-åringen som därefter kan se fram emot hemmamatch mot Karlskoga då vi kraftsamlar och siktar på storpublik i Scaniarinken med kampanjen #FyllTemplet.

– Då fyller vi Templet, säger Grossmann.

På måndagens träning var även Måns Lindbäck och Marcus Bohman, som båda missade fredagens match på grund av skada respektive sjukdom, tillbaka och är redo för match på onsdag.

Med på isen fanns även assisterande tränare Nichlas Falk som nu är tillbaka efter kollapsen på hovet som tvingade honom till vila och observation på sjukhus under förra veckan.

#FyllTemplet

Operation: #FyllTemplet - nu fyller vi Scaniarinken nästa fredag!

In och boka din biljett till SSK-Karlskoga nästa fredag 27/10 och var med och skapa säsongens hockeyfest i Templet!

KRÖNIKA: En känsla av längtan - dags för #FyllTemplet

Boka din biljett via erbjudande #FyllTemplet direkt via dessa länkar:

Boka gratis ståplatsbiljett #FyllTemplet här - först till kvarn!

Boka gratis höstlovshockey för skolungdomar här!

Boka ordinarie biljett till SSK-Karlskoga här!

Anställda på Scania och Astra Zeneca har dessutom ett "gå två för en"-erbjudande som bokas via särskilda länkar som finns i företagens interna kanaler.