Uppladdning inför kvalserien!

4 mars 2017 12:20

Torsdag 23 mars inleds kvalserien men redan nu på torsdag (9 mars) vill vi hälsa alla SSKare varmt välkomna till en uppladdningskväll inför den kommande kvalserien där laget, supporters, partners och föreningen med gemensamma krafter ska göra allt för att vinna en plats i nästa säsongs HockeyAllsvenskan.


Uppladdningskväll i Scaniarinken Torsdag 9 mars
- Klockan 15.00-16.20, Passa på att dyk upp extra tidigt och ge laget stöttning under dagens träning.
- Klockan 16.30, Mollys Sportbar öppnar. Restaurangen bjuder de närvarande på mat. SSKs klubbdirektör hälsar alla välkomna och blickar framåt mot vårt gemensamma uppdrag att vinna en plats i HockeyAllsvenskan 2017/2018.
- Klockan 17.00, Spelartruppen och tränarna anländer. Mats Waltin informerar om status just nu, hur vi arbetar för att toppa formen och allmänt inför det stundande kvalet.
- Klockan 17.30, mingel med spelare och tränare och givetvis möjlighet att få svar på egna frågor eller utmana en spelare på bordshockey eller testa på föreningen Gamla SSKs femkamp?!
- Klockan 19.00 tackar för vi kvällen och knyter en gemensam kvalserienäve där vi tillsammans ska vara bäst när det gäller!
ps. stanna gärna kvar och se SSK J18 i SM-slutspelsmatch mot Malmö, nedsläpp kl. 19.00.

Samtliga tider är cirkatider.

**För att underlätta för vår planering och restaurang, anmäl din närvaro i formuläret nedan. Dock senast torsdag 9 mars kl. 12.00.

**

**Under kvällen kan du givetvis skriva upp dig för kvalseriebiljetter.

Varmt välkomna!**