SSK välkomnar mySafety som ny sponsor!

12 december 2017 09:27

Via ett nytt samarbetsavtal kommer SSK:s privatkunder att få specialerbjudanden från mySafety Försäkringar.


Vid tecknande av ID-Skyddsförsäkring står mySafety för halva kostnaden om du väljer att köpa SSK:s säsongskort för andra halvan av säsongen. Du betalar alltså bara en fjärdedel av priset på säsongskortet för resterande grundseriematcher (2017-12-20 – 2018-03-07).

Vuxen
Sektion mySafetys erbjudande
Långsida 860 kr
Kortsida 680 kr
Ståplats 325 kr
Här kan du själv klicka dig vidare och registrera dig för tjänsten.

Erbjudande: Kostnadsfritt 12 månader ID-Skydd Bas

Erbjudande: ID-Skyddsförsäkring 79 kr/mån + specialpris SSK:s halvårskort

  • Vid tecknande ID-Skyddsförsäkring bjuder mySafety på halva kostnaden om du vill teckna säsongskort för andra halvan av SSK:s hemmamatcher.

Säsongskorten för andra halvan av säsongen gäller från matchen mot Tingsryd 20 december och resten av serien.

SSK: privatkunder kommer att få erbjudandet via mejl och telefon. Är du inte intresserad av erbjudandet och inte vill bli kontaktad av mySafety är det bara att höra av dig till SSK.

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Digitalskydd och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld. Mer information om mySafety finns på www.mysafety.se.