Kapten Liljewall: "Med er i ryggen är allt möjligt"
Publicerad: 2023-03-09
Toppmatch väntar, viktiga poäng på spel. Löven kommer gasa och gå för seriesegern.

Södertälje - Björklöven, fredag 19:00

Nu har vi en match kvar av grundserien innan det roliga drar i gång på riktigt. Vi har en tuff utmaning kvar i form av Björklöven på hemmaplan. Nu gäller det för oss att avsluta på bästa sätt och knipa hemmaplansfördelen, vi har chans på både tredje- och fjärdeplatsen. Något som ger oss förutsättningar att ta tre poäng är hemmaplansstödet, det betyder allt.

– Kom till Templet imorgon och stötta oss imorgon, det är otroligt viktiga poäng på spel. Vi går såklart stenhårt för tredjeplatsen och SKA ha hemmaplansfördelen med oss in i slutspelet. Med er i ryggen är allt möjligt, jag hoppas vi ses imorgon, lagkapten Christopher Liljewall.

Säkra din plats

Det är i skrivande stund 3800 sålda biljetter till morgondagens match, säkra din plats redan nu. Eftersom det kommer bli drag i Templet imorgon öppnar vi upp ytterligare en baryta i Scaniarinken, Gallerian öppnar samtidigt som arenan, 17:30, och håller öppet hela matchen. Ingen förbokning krävs.

Slutspelsbiljetter

Det är stort intresse för det stundande slutspelet vilket är magiskt. Mer info kring biljettsläpp kommer efter morgondagens match mot Björklöven.

Södertälje Sportklubb