Säkra din plats till Skoda Trophy
Publicerad: 2021-08-23
Skoda Trophy är alldeles runt hörnet, se till att säkra din plats till veckans spännande matcher.

SKODA TROPHY 2021

Sex lag, fyra från SHL och två från HockeyAllsvenskan, ska göra upp om hockeysveriges näst högsta prissumma på imponerande 101.000kr! Onsdag till söndag kommer nio rafflande matcher avgöra vem som tillslut står som segrare av både prispengar och ära.

SSK - DIF

Vi inleder turneringen på onsdag med ett riktigt klassikermöte i form av SSK vs DIF, 18:30 släpps pucken i Scaniarinken. Du med säsongskort kan hjälpa oss att fylla (1200 besökare får vi ta emot enligt rådande restriktioner) hallen genom att antingen boka eller avboka din plats. All info hur man går tillväga har skickats ut via mejl, vid övriga frågor kontakta [email protected]. Vi är väldigt tacksamma att det redan nu är många säsongare som meddelat att det kommer på onsdagens match då trycket är stort.

Lösbiljetter & Rinkside

Det är hårt tryck på lösbiljetterna och till matchen mellan SSK-DIF råder kölista. Där släpper vi upp nya biljetter ifall vi får återbud gällande den matchen från säsongskortsinnehavare, håll koll på mejlen ni angivit! Vill du hamna på kölistan till onsdagens match eller köpa din biljett till torsdag när vi ställs mot LHC? Klicka dig vidare till biljettsidan här! Däremot finns det fortfarande platser kvar i Rinkside till SSK-DIF. Se menyer för både onsdag och torsdag och boka din plats, här!

Se alla matcher på Aftonbladet

Aftonbladet sänder samtliga matcher i Skoda Trophy och du signar just nu upp dig två månader för endast 99kr, klicka här!

SSK-shoppen

SSK-shoppen håller öppet samtliga SSK-matcher under turneringen och öppnar 1.5h innan matchstart tills dess att matchen är slut. Den är belägen i huvudentrén.

Dessa åtgärder vidtar SSK för att säkerställa ett smittsäkert matchevenemang:

Scaniarinkens läktare kommer att delas upp i fyra zoner. Varje zon kommer att ha en egen ingång samt egen kringyta med egen toalett och kiosk/bar. Maximalt kommer 300 besökare att vistas i respektive zon. Varje sällskap måste hålla minst en meters avstånd på läktaren till nästa sällskap.

Det är fortsatt viktigt att alla besökare ser till att hålla minst en meters avstånd till varandra, såväl på läktaren som i entrén och utanför arenan. Det är också viktigt att du stannar hemma om du skulle uppvisa någon form av sjukdomssymptom.

Södertälje Sportklubb