Årets bortaresa! Följ med Supporterklubben till Leksand lördag 26/1 – från 100 kr för resa + biljett!

9 januari 2019 10:20

Lördagen 26/1 är det dags för årets bortaresa! Då kraftsamlar vi och siktar på målet 500 SSK-fans på plats i Tegera arena för att stötta laget. Välj om du vill åka med Supporterklubben, Guldklubben eller sponsorbussen. 100 kr för resa + biljett om du åker med Supporterklubbens bussar.


ÅRETS BORTARESA! Leksand-SSK, lördag 26/1 kl 15.15.

SUPPORTERKLUBBEN: Supporterklubben siktar på minst tre bussar rullande till Leksand. Resan är gratis via ett sponsorarbete och de som åker med betalar därför enbart biljettpriset 100 kr för ståplats. Målet är minst tre bussar och 150 personer på bortastå.

Läs mer och boka via denna länk eller besök Supporterklubbens disk i Scaniarinken!

GULDKLUBBEN: Leksand-SSK är även årets Guldklubbsresa och alla Guldklubbare har fått ett separat erbjudande med resa, mat och sittplatsbiljett. Detta har skickats ut via mejl. Är du medlem i Guldklubben men inte fått något mejl? Kontakta [email protected]

SPONSORRESA: SSK arrangerar även en resa för sponsorerna och detta erbjudande har också skickats ut via mejl. Har du inte fått något mejl men är intresserad? Kontakta [email protected]

Tillsammans ser vi till att invadera Leksand och hjälpa laget att få med sig tre viktiga poäng till Södertälje! Boka din plats till årets bortaresa i dag!