Veckans hockeymeny – och så gick det förra veckan!

21 januari 2018 21:35

Ännu en fantastisk hockeyvecka ligger framför våra fötter. Här får du koll på veckans matcher för a-lag, damlag, J20 och J18 samt en summering av veckan som gått. Vi ses i Scaniarinken!


Säkra biljett till SSK-Karlskoga fredag 26/1 - boka online här!

SSK:s a-lag stod för en blek insats hemma i Scaniarinken på onsdagen då man förlorade mot Västervik med 0-2. Däremot revanscherade man sig mot Almtuna där man fick med sig två poäng efter en straffseger med 4-3 i en ny gedigen bortainsats. Laget befäster därmed sin åttonde och sista play off-plats.

För SSK dam var Kallhäll på bortaplan veckans enda uppgift. Den klarade man dock med bravur då man fick med sig tre poäng efter seger med 2-0. Laget ligger fortfarande tre i sin serie strax efter AIK på andra plats.

SSK J20 spelade som vanligt match både lördag och söndag denna vecka. Matchandet inleddes i Gävle på lördagen där det blev en poäng efter förlust på straffar. På söndagagen var det dags för Djurgården på Hovet som nästa uppgift och där blev det dock klar seger med 3-0 efter en bra insats. J20 har gjort en kanonsäsong hittills då man tog sig till Superelit topp 10 och redan är klara för SM-slutspel. Efter helgens inspelade poäng ligger man dessutom på en fjärdeplats i den serien.

J18 missade dock topp och gick inte till J18-allsvenskan. I stället är det fortsättningsserie. En serie man måste vinna för att ta sig till SM-slutspel. Där har Stefan Gustafsson och han manskap dock fått en kanonstart och är obesegrade efter fyra matcher. I veckan vann man över Täby hemma i Scaniarinken med 5-3 i torsdags och på söndagen besegrade man Haninge på bortplan med klara 4-0.

Här är nästa veckas hockeymeny!

Tisdag:

19.00 IK Pantern – SSK, Malmö isstadion

Onsdag:

20.00 SSK dam-Haninge, Scaniarinken

Torsdag:

19.00 SSK J18 –Nyköping, Scaniarinken

Fredag:

19.00 SSK-Karlskoga, Scaniarinken

Lördag:

15.00 Linköping – SSK J20, Stångebro

16.00 SDE-SSK dam, Enebybergs ishall

Fler artiklar:

SSK-TV: Här straffar SSK Almtuna - kolla in målen!

SSK-TV: Kolla in SSK:s målkalas i Norrköping här!

SE ÄVEN: Storseger mot Vita Hästen - SSK upp på play off-plats

Missa inga nyheter - ladda ner SSK:s officiella app!
  • Ladda ner SSK-appen till din Iphone här.
  • Ladda ner SSK-appen till din androidtelefon här

Häng med i SSK-snacket - följ SSK på sociala medier!

Säkra biljett till SSK-Karlskoga fredag 26/1 - boka online här!