Välkomna på sportlovsdagen och gratis sportlovshockey!

20 februari 2018 19:34

Tisdag 27 februari är alla barn 6-15 år välkomna att testa på olika sporter, träffa SSK-spelare och åka skridskor på Scaniarinkens is. Dessutom får alla deltagare gratisbiljetter till kvällens SSK-match mot Vita Hästen.


Välkomna hit och ha kul i Scaniarinken tisdag 27 februari. Ta chansen att testa massor av nya, roliga sporter och aktiviteter under en heldag i Scaniarinken. Alla aktiviteter är helt gratis och för dig mellan 6-15 år. Ingen föranmälan behövs utan det är bara att komma till Scaniarinken och ha kul.

Vid SSK:s station kommer barnen kunna spela bordshockey samt landhockey med klubba och boll. Mellan kl 12-15 får de som har med skridskor åka på Scaniarinkens is och spela ishockey.

I år får dessutom alla som besöker sportlovsdagarna i Scaniarinken gratis inträde till SSKs hemmamatch mot Vita Hästen på kvällen. Varmt välkomna!

Sportlovsdagen arrangeras i samarbete med Telge - läs mer om deras sportlovsaktiviteter här!

#FYLLTEMPLET - SLUTSPURTEN För att skapa en extra bra atmosfär och bättre förutsättningar för laget bjuder SSK på fri entré på ståplats resten av serien. Boka gratis ståplats här!

Boka ordinarie biljett till SSK-Vita Hästen online här!