Är du vår nästa köksmästare?
Publicerad: 2022-09-07
Har du ett brinnande intresse för mat och service och vill jobba i en spännande miljö? Ja då kan det vara just dig vi söker!

Är du vår nästa köksmästare?

Nu söker vi dig som vill vara en del av arenasverige med ett brinnande intresse för matlagning.

SSK Event söker nu en ny stjärna i köket. SSK Event har hand om den dagliga driften av SSKs lunchrestaurang Calle Aber och konferensverksamhet. Under SSKs hemmamatcher ansvarar SSK Event för samtliga restauranger och barer. Dessutom är man en viktig kugge i alla externa event som arrangeras i Scaniarinken.

Nu söker vi kanske just DIG! Vi letar efter en matlagande köksmästare som vill arbeta i en förening med idrott på både elit- och barn/ungdomsnivå. Du ska vilja vara en viktig kugge i vårt dagliga arbete och gillar att utveckla koncepten i arenarummet. Vi är ett litet team på daglig nivå, men jobbar i en stor miljö där vi håller hög servicenivå och löser uppgifter som dyker upp även med kort varsel.

Du är kreativ, passionerad, flexibel och inte rädd för att arbeta. Du vill aktivt medverka till utveckling och förbättring av arenaupplevelsen genom att leda ett mindre team av kökspersonal till framgång. Vi ser att du har flera års erfarenhet av att leverera mycket mat av hög kvalitet.

Tjänsten har en tydlig hög och lågsäsong med chans till återhämtning

Ansök redan idag

Låter beskrivningen som något som stämmer in på dig? Ja då är det du som skickar iväg en ansökan till Anders Damberg redan IDAG. Anders vill ha ett CV samt ett personligt brev som beskriver vem du är och vilka kvalifikationer du har som gör att den här tjänsten passar dig perfekt. Anders når du på [email protected], märk mejlet med "köksmästare".

Södertälje Sportklubb