SSK-TV: Sebastian Höglund kvar i SSK även nästa säsong – förlängde kontraktet i direktsändning i dagens Studio SSK: "Glad och stolt över att få representera SSK"

15 mars 2019 13:53

Alexander Sahlin och David Berg har förlängt kontrakten. I fredagens Studio SSK var Sebastian Höglund med på Skype från föräldrahemmet i Gimo och avslöjade att även han blir kvar i SSK nästa säsong. Dessutom gästade både Ulf Lundberg och Dennis Bozic studion och pratade om missade målsättningen, utvärderingsarbetet och förberedelserna med lagbygget inför nästa säsong. Mikael Ahlén som avslutar karriären tittade också förbi och tackade för säsongen.


SSK-TV: Alexander Sahlin vaktar vidare i SSK – stannar i klubben ytterligare två säsonger: ”Otroligt speciellt att spela i Scaniarinken och bära S:et på bröstet”

SSK-TV: Här är SSK:s nye team manager – Ove Karlsson tar steget upp till a-laget: "En stor ära"

Sebastian Höglund kvar i SSK även nästa säsong – förlängde kontraktet i direktsändning i dagens Studio SSK: "Glad och stolt över att få representera SSK"

Sebastian Höglund var med på Skype i dagens Studio SSK och avslöjade att han förlängt kontraktet med SSK och blir kvar i klubben även nästa säsong.

– Det känns fantastiskt bra och jag är glad och stolt över att få representera SSK ett år till, säger han själv om kontraktet.

– Han hade det tufft säsongen 17/18 med lång skadefrånvaro, men klarade det och var klart godkänd utifrån sin roll denna säsong. Han är bl a duktig i PK och en bra tekare. Spelar alltid för laget, säger huvudtränare Ulf Lundberg.

Mikael Ahlén som i veckan aviserade att han avslutar karriären gästade Studio och pratade om hockeyns baksidor, framtidstankarna samt tackade fansen, lagkamraterna och övriga kring föreningen för den gångna säsongen.

Dessutom gästade både Ulf Lundberg och Dennis Bozic studion och pratade om missade målsättningen, utvärderingsarbetet och förberedelserna med lagbygget inför nästa säsong.

Kolla in reprisen av Studio SSK:s direktsändning här!