NEDSLÄPP: Fredagsmatch i Templet inleder back to back-möte med Karlskoga - "Full av energi"

25 januari 2018 13:23

Hemmamatch i Scaniarinken på fredagen och bortamatch i Nobelhallen på söndag. Dubbelmöte med Karlskoga väntar SSK i helgen.

– Det är lite slutspelskänsla, säger Ulf Lundberg.


Säkra biljett till SSK-Karlskoga fredag 26/1 - boka online här!

SSK kommer stärkta med en seger på bortaplan mot tabelltrean IK Pantern. En match som utöver resultatet 4-3 också var en bra prestation på många sätt.

– Just sättet vi spelar konsekvent på. Vi möter ett bra lag så det var en tung seger och jag har minnen av ett antal skeenden i matchen där vi verkligen spelar med respekt för spelidén, säger huvudtränare Ulf Lundberg.

Nu väntar alltså en lite speciell helg för SSK med dubbelmöte med Karlskoga fredag och söndag. Och Ulf Lundberg går in i den uppgiften full av tillförsikt.

– Jag är full av energi efter det här träningspasset måste jag säga. Nu var det matchlikt på riktigt. Vi har tränat på en del saker vi tror att vi kommer möta men vi har framförallt belyst saker i vår egen spelidé som kommer vara viktiga. Det är det hårda jobbet och det är lite slutspelskänsla över att mötas fredag och söndag. Allt du gör i minut ett har du med i de här två matcherna.

Kräver ett sådant dubbelmöte någon speciell planering eller kör ni på som vanligt?

– Lite luriga kan man alltid vara. Men det blir kul. Jag satt och tittade på Karlskogas match mot Västervik i går och det blir inspirerande för vi kommer möta ett lag som jobbar stenhårt, föga överraskande. Så det hårda jobbet för oss också, för att från det har vi ganska bra medicin på hur vi får ut det kreativa spelet.

"Stödet från hemmapubliken betyder jättemycket": Kolla in SSK-TV:s intervju med Ulf Lundberg här!

Utöver långtidsskadade Alexander Sahlin och Sebastian Höglund är alla spelare tillgängliga och truppen ser därmed likadan ut som i Malmö senast. I Malmö avgjorde för övrigt en forward som gjort sig känd som [straffspecialist den senaste tiden](http://www.sodertaljesk.se/artikel/4lxnajcsu-41461/).

– Det har blivit några straffmål den här säsongen så jag har ganska gott självförtroende. Det blev inte den vanliga den här gången, men nästan. Jag misstänkte att han hade scoutat lite så han släppte första ganska tidigt så det blev ganska öppet, säger Heinerö.

Om straffspecialisten får chansen från mittpunkten mot Karlskoga återstår att se. Men han Nicklas själv är dock redo och ser fram emot matchen som väntas locka en hel del publik.

– Det blir kul. Vi ska ge allt vi kan och försöka ge fansen en seger här hemma. Det är dags för det.

Kolla in SSK-TV:s intervju med Nicklas Heinerö här!

[Säkra biljett till SSK-Karlskoga fredag 26/1 - boka online här!](https://www.ticketmaster.se/event/ssk-bik-karlskoga-biljetter/475005)

NEDSLÄPP:

VAD: SSK – BIK Karlskoga, omgång 39 av Hockeyallsvenskan 2017/2018

VAR: Scaniarinken Södertälje

NÄR: Fredag 26/1, 19.00

Läget i laget: Utöver långtidsskadade Alexander Sahlin och Sebastian Höglund är alla spelare tillgängliga och truppen ser därmed likadan ut som i Malmö senast.

HÅLL KOLL PÅ: David Åslin, puckvirtuosen debuterade i SSK-tröjan i segermatchen mot Pantern i Malmö på tisdagskvällen. 28-åringen är en forward som kan bjuda på det där lilla extra och oväntade i matcherna och kan bli en attraktion på Scaniarinkens is.

#FyllHemmastå

Nu är det dags. Ingen trumma, inga handklappor. Löning, fredag och viktig SSK-match i jakten på play off. Nu är det dags att visa hur riktig supporterkultur ser ut och låter!
På fredagens match SSK-Karlskoga i Scaniarinken kostar en biljett till hemmastå endast 20 kr om du bokar i förköp via länken här nedan. Dessutom går alla intäkter direkt ner i Supporterklubbens TIFO-kassa.

Spöken finns inte. Inte ens hemmaspöken. Men nu är det dags att jaga iväg det så kallade hemmaspöket - tillsammans!

Nu sluter vi upp. För laget. För klubben. För hockeyn i stan – och för oss själva.

Nu är det dags att visa Sverige hur det går till när vi får Templet att gunga!

Tillsammans fyller vi hemmastå och övriga arenan på fredag, skapar en hockeyfest utöver det vanliga och hjälper SSK till tre poäng på hemmaplan!

Vi ses i Templet - Ta med alla du känner och några till!

Boka din 20-kronorsbiljett här! Endast via denna länk!

### AW i Rinkside:

Fredag = AW i Rinkside bar med trubadur och tacobuffé för 119 kr inkl dryck (99 kr för medlemmar i Supporterklubben). Kom och ät gott, mingla med SSK-vänner och ladda upp inför 2018 års hittils fetaste hockeyfest!

FLER ARTIKLAR:

SE ÄVEN: Här avgör Heinerö på straff igen - kolla målen här!

Missa inga nyheter - ladda ner SSK:s officiella app!
  • Ladda ner SSK-appen till din Iphone här.
  • Ladda ner SSK-appen till din androidtelefon här

Häng med i SSK-snacket - följ SSK på sociala medier!

Säkra biljett till SSK-Karlskoga fredag 26/1 - boka online här!