Fredagshockey i Scaniarinken

14 oktober 2021 09:39

Viktig upphämtning mot Almtuna igår resulterade i två poäng med hem till Södertälje. Imorgon är det dags för Uppsala-laget att besöka oss och vi får en ny chans på tre poäng.


Södertälje - Almtuna, fredag kl 19:00

Imorgon vankas det fredagshockey i Scaniarinken och det är Almtuna som gästar oss. Två poäng blev det i gårdagns match men imorgon är det dags att kamma hemm full pott.

Biljetter

Det är fantatstiskt att ha er alla tillbaka i Scanairinken, det fick vi inte minst se prov på i lördags när vi slog Västerås. Att få fira tillsammans efter tre sköna poäng är ingenting man tar förgivet efter ett långt år av pandemi och tomma läktare. Därför hoppas vi få se så många som möjligt på plats i Templet imorgon när Almtuna gästar. Två poäng senast och imorgon finns inget annat än full pott. Sittplats- och klackbiljetter köper du här!

Mat och dryck

Vill du efter en lång vecka kombinera match, dryck och hockey föreslår vi att du tar dig en titt på menyn i Rinkside! Det finns fortfarande bord kvar till imorgon så se till att säkra din plats redan idag! Rinkside öppnar 1h innan match!

Vi har även öppet i Calle Abers Restaurang, där serveras det imorgon: Helstekt kotlettrad med gräddsås, gelé, ångade herrgårdsgrönsaker grönsaker och rostad potatis. Calle Abers öppnar 1,5h innan match, varmt välkomna!