Målkalas i hemmapremiären för damerna!
Publicerad: 2021-10-10
SSK DAM bjöd på målkalas under söndagens match när Tullinge besegrades med 7-0. Mindy Lindholm gjorde fyra mål.

Damerna tog en stabil seger mot Tullinge under söndagen. Första perioden ser helt okej ut, vi har dock svårt att komma till avslut och skotten under första perioden blir 13. Vi gör ett mål sent i första perioden genom Mindy Lindholm som assisteras av Maddy Noonan.

Andra perioden skjuter vi mer och kommer till fler avslut men har svårt att få in pucken. Vi gör ett mål på 24 skott på mål. Målet görs av Patricia Aphrem, assisterad av Isabella Horvat.

Tullinge börjar se trötta ut i tredje perioden och börjar släppa in oss mer och mer i matchen. Vi jobbar på med vårat spel och under tredje perioden bjuds det på målkalas och vi gör fem mål under sista perioden. Mindy Lindholm har ett eget kalas och gör tre mål under tredje perioden, totalt fyra under hela matchen. Resterande mål görs av Indira Bosch och Maddy Noonan.

SSK DAM - Tullinge 7-0 (1-0, 1-0, 5-0)

Första perioden: 1-0 (19.23) Mindy Lindholm (Maddy Noonan)

Andra perioden: 2-0 (31.49) Patricia Aphrem (Isabella Horvat)

Tredje perioden: 3-0 (41.14) Indira Bosch (Daria "Dasha" Tsymyrenko, Mindy Lindholm), 4-0 (43.35) Mindy Lindholm (Maddy Noonan), 5-0 (52.23) Maddy Noonan (Daria "Dasha" Tsymyrenko, Mindy Lindholm), 6-0 (55.00) Mindy Lindholm, 7-0 (58.47) Mindy Lindholm (Maddy Noonan)

Skott: 59-11 (13-5, 24-1, 22-5)

Utvisningar: SSK DAM 2 minuter