NEDSLÄPP! Inför kvartsfinal 4:5 mot Västervik
Publicerad: 2021-03-29
Ikväll gäller det att vi ger allt ute på isen för att vi ska kunna ta matchserien till en femte avgörande match på onsdag hemma i Templet. Några få förändringar i truppen men Fredrik Bergvik får fortsatt förtroende mellan stolparna i afton.

VIK-SSK, Kvartsfinal 4:5. Nedsläpp: 19.00

Ikväll är det dags för kvartsfinal nummer fyra i ordningen. Ställningen är just nu 1-2 till Västervik så för SSK finns ingenting annat än seger ikväll för att kunna ta matchserien till en femte avgörande match på hemmaplan på onsdag. Inför kvällens match gör man några förändringar bland i kedjorna samt bland backarna. Fredrik Bergvik har däremot fortsatt förtroende i kassen efter att ha hållt siffrorna nere i lördagens match.

– Ikväll finns det absolut ingenting att hålla igen på utan det är full gas från start. Alla killarna kommer behöva göra sin bästa match för säsongen om vi ska få med oss en seger ikväll. Det gäller för oss att vi vinner kamperna ute på isen på ett mycket bättre sätt än vad vi gjorde både i torsdgas och lördags. Det håller inte att åka runt så som vi gör stundvis utan vi måste ta kommandot och spela vårt spel och inte fokusera för mycket på motståndaren. Sen gäller det att vi tar till vara på de lägen som bjuds och är mer effektiva. Vi är ruskigt revanschsugna från sist, säger Dennis Bozic.

MÅLVAKTER

30 BERGVIK (35 RYNNÄS)

BACKPAR

8 NORDSÄTER – 15 VON SIVERS

18 HJELM – 63 ANDERSSON

21 MALMSTRÖM - 71 ULLMAN

23 PETERSSON

KEDJOR

95 OLESEN – 87 GUSTAFSSON – 33 LINDBÄCK

25 BENGTSSON - 19 CARLSSON - 13 SJÖBERG

26 HEIKKINEN - 10 DAVIDSSON - 77 BITTEN

24 DAHLSTRÖM – 81 ARONSSON – 74 KAHILAINEN

65 BLOMBERG

Matchsen ser ni som vanligt på C more!

Södertälje Sportklubb