NEDSLÄPP! Inför Timrå - SSK
Publicerad: 2021-01-17
Dags för veckans sista match och säsongens kanske hittills tuffaste utmaning. Vi kommer med en övertidsseger mot Björklöven i ryggen och är redo att ge serieledarna en rejäl match ikväll.

Timrå - SSK, nedsläpp 17:30

Tidigt i morse rullade bussen från Scaniarinkens parkering norrut med slutdestination Timrå. Det väntar nämligen ett tufft möte senare i eftermiddag mot just serieledarna på deras hemmaplan. Vi kommer med en färsk övertidsseger mot Björklöven i ryggen och är redo för utmaningen vi står inför i eftermiddag.

Timrå har imponerat den här säsongen och kommer med fyra raka segrar i bagaget så ikväll gäller det att vi är med från start om vi ska ta några poäng. Det här blir säsongens tredje möte och hittills har Timrå gått segrande ut matcherna, dags att snygga till den statistiken.

Saknas gör fortfarande Måns Lindbäck som varit sjuk under veckan och ännu inte är redo för match. Ytterligare tapp inför kvällen är #80 Ludwig Blomstrand som har känningar av skada, beräknas dock vara tillbaka inom en snar framtid.

Niklas Falk och resten av laget är införstådda med vad som kommer att krävas för att vi ska vara med och fightas om poängen ikväll.

– Det här är den hittills tuffaste matchen på hela säsongen men vi ser framemot att ta oss an den utmaningen och är rejält förberedda. Det handlar för oss om att spela disciplinerat, vi måste våga ligga på Timrås backar och sätta press. Vi behöver spela ett aggressivt försvarsspel, vinna närkamperna och framförallt kamperna framför båda målen. Salle kommer starta ikväll. Bergvik har gjort det grymt bra men vi behöver ha två målvakter igång eftersom det är så tight med matcher nu.

LAGET

MV

SAHLIN / BERGVIK

FORWARDS

HEIKKINEN / CARLSSON / OLESEN

BENGTSSON / GUSTAFSSON / ALBA

SJÖBERG / JÄMSÉN / BAILEY

KAHILAINEN / ARONSSON / DAHLSTRÖM

PETTERSSON

BACKAR

ANDERSSON / HJELM

PETERSSON / VON SIVERS

ERIKSSON / FALK

MALMSTRÖM

MATCHEN

Matchen följer ni som vanligt på Cmore.

Södertälje Sportklubb