Förstärkning inför 20/21
Publicerad: 2020-02-28
Idag meddelade sportchef Mikael Samuelsson en förstärkning inför säsongen 20/21. Det är rutinerade Taro Nihei som kommer att ta över som ny head coach för vårat J18 lag den kommande säsongen.

Vi kan idag presentera ett nyförvärv till säsongen 20/21. Det är 48-årige Taro Nihei som kommer att ta över som headcoach i J18 inför nästa säsong. Taro kommer även till viss del att arbeta med vårat hockeygymnasium och vara en del i vår ungdomsverksamhet. Han kommer även att arbeta som skills coach från U 15 - a-lag.

Sportchef Mikael Samuelsson säger såhär om värvningen:

"Vi är otroligt nöjda att kunna presentera Taro som kommer vara en stor och viktig del av SSK. Han har ett väldigt gott rykte bland barn och ungdomar och han har mycket erfarenhet. Hans värderingar stämmer bra in med vad vi i SSK vill stå för. Han brinner för utveckling och söker hela tiden nya infallsvinklar som kan hjälpa till i just utveckling av spelare. Vidare så tror vi att Taro kommer bli nyttig för vårat A-lag och dess teknikträning som ofta glöms bort en aning när spelare når den nivån, kommenterar Mikael Samuelsson."

Varmt välkommen till SSK, Taro!

Södertälje Sportklubb