Förlust mot Karlskrona
Publicerad: 2019-11-01
Förlust ikväll mot Karlskrona trots att vi tog ledningen i matchen flera gånger om.

Det började bra i Scaniarinken ikväll. Måns Linbäck såg ett läge i numerärt underläge och pricksköt in 1-0, som om han inte gjort annat. Det var även slutresultatet för den första perioden. I den andra perioden kom Karlskrona ut stenhårt och fick även utdelning i sitt första byte vilket kvitterade matchen men vi ska komma att replikera kort därefter genom Nick Olesen som gjorde att vi tog tillbaka ledningen. Den lyckan var dock kortvarig för KHK kommer tillbaka och vi har återigen ett likaresultat på tavlan. Då ser Nick Olesen yta som en annan inte riktigt såg komma. Han snurrar upp en Karlskrona-spelare på läktaren och trycker in 3-2 helt på egen hand, en snygg aktion! Därefter är det Karlskrona som gör målen, fyra till lyckas de få in innan matchen är över. Även om vi försöker i den tredje och vi skapar lägen, står Karlskrona pall för det ikväll. Ny chans på söndag mot Modo.

SSK–Karlskrona: 3–6 (1–0, 2–4, 0–2)

Första perioden: 1–0 (6.24) Måns Lindbäck (Sebastian Walfridsson, Emil Lind) spel fyra mot fem.

Andra perioden: 1–1 (20.36) Janne Kivilahti (Niklas Johansson, Hannes Johansson), 2–1 (26.44) Nick Olesen (Christopher Bengtsson), 2–2 Nils Åman (William Pethrus, Ludvig Jardeskog), 3–2 (29.04) Nick Olesen (Christopher Bengtsson, Andreas Hjelm), 3–3 (31.32) Hannes Johansson (Janne Kivilahti, Niklas Johansson), 3–4 (35.44) Janne Kivilahti (Viktor Liljegren, Niklas Johansson).

Tredje perioden: 3–5 (45.26) Viktor Liljegren (Mikael Roslund, Daniel Norbe), 3–6 (58.06) Niklas Johansson (Hannes Johansson), mål i tom kasse.

Skott: 30–27 (12–6, 12–13, 6–8)

Utvisningar SSK: 1x2. KHK: 2x2.

Publik: 2 415

Domare: David Bergman, Peter Lyth