Spännande vecka väntar!

2 mars 2020 18:17

Minst sagt dramatik ända in mot slutet i årets upplaga av HockeyAllsvenskan. Med två matcher kvar lever fortfarande drömmen om femteplatsen för vår del. Hoppas vi ses i Templet på onsdag, vi behöver allt stöd vi kan få så skippa matchen hemma framför TV:n och kom till arenan!


En otroligt stark insats i Umeå i fredags gjorde att vi kom hem till Templet två poäng rikare. Alexander Sahlin fick åter chansen mellan stolparna och motade 42 skott den kvällen, mäkta imponerande! Den känslan tar vi med oss in i den här veckan när två spännande och viktiga matcher väntar. Först ut är AIK som vi möter hemma i Templet nu på onsdag den 4 mars kl. 19.00, du hittar biljetter till den här! I och med att vi lyckades få med oss två poäng i fredags lever drömmen om femteplatsen fortfarande och Västerås är nu tre poäng före oss i tabellen. På fredag spelar vi mot Västervik på bortaplan, Västervik som i skrivande stund fortfarande har häng på slutspelsplats med två poäng upp till strecket. En spännande vecka med med andra ord!

5. Västerås 81p (+7) 6. Södertälje 78p (+5) 7. Vita Hästen 75p (+9)

Statusen i laget? Inga nya skador som drabbat oss och glädjande är att i förmiddags var både #9 Sebastian Bengtsson och #19 Lucas Carlsson på is igen... och apropå Lucas Carlsson så kommer vi att hylla honom inför AIK-matchen nu på onsdag, missa inte det!

Mat & Dryck

Eftersom det bjuds upp till rivalmöte på onsdag är intresset kring matchen stort så se till att boka mat innan matchen redan nu, i antingen Mollys eller Rinkside!