SSK föll snöpligt mot AIK.
Publicerad: 2020-09-28
I helgen var det AIK som drog vinstlotten med och gick vinnande ur träningsmatchen med 2-3.

SSK - AIK 2-3 (0-1, 1-0, 1-2)

Skott: 39-30 (14-7, 11-12,14-11)

Högt tempo från början till slut med en bra domartrio som tillät fysiskt spel vilket gynnade tempot i matchen.

AIK tog ledningen efter 13 minuter i i första perioden vilket inte påverkade SSK nämvärt utan laget krigare vidare.

I andra perioden fortsatte SSK i samma höga tempo som gav utdelning efter 14 minuter. 1-1 genom nummer # 18 Leyre Villar assisterad av # 15 Isabella Horvart och # 13 Bim Schalén.

Nu stog matchen och vägde både lagen hade många bra chanser att ta ledningen.

Efter 8.35 in i 3e perioden utnyttjade AIK en liten miss i SSKs försvarslinje och kunde ta ledningen med 1-2. Efter ytterligare fyra minuter utökar de sin ledning till 1-3. SSK gav inte upp kampen och kunde 13.33 reducera till 2-3 genom # 13 Bim Schalen assist # 12 Mirey Saado.