SSK dam tog åttonde raka segern – slog Almtuna borta
Publicerad: 2018-11-08
Dam
Söndagens straffseger över Hammarby följdes på onsdagskvällen upp av ännu en vinst då SSK dam besegrade Almtuna på bortaplan med 3-2. Laget är fortfarande obesegrat och toppar div 1 östra.

Matchen startade målrikt och hela fem mål föll i första perioden. Almtuna tog ledningen två gånger om men SSK kvitterade båda gångerna genom mål av Matilda Eriksson och Pandora Nåtby.

Med 34 sekunder kvar av första perioden kom också ledningsmålet 3-2 från lagkapten Bim Schaléns klubba. Därefter skulle inga fler mål falla under de kommande två perioderna och SSK kunde bärga sin åttonde raka seger. Laget toppar div 1 östra på 23 poäng, hela åtta poäng före tvåan AIK som dock har en match mindre spelad.

Nästa match för SSK dam är nästa onsdag 14 november då laget möter SDE hemma i Scaniarinken. Nedsläpp 19.30, kom och heja fram tjejerna till en ny seger!

SE ÄVEN: Damlaget fortsatt obesegrat efter seger mot Hammarby – kolla in straffdramat i repris här!