NEDSLÄPP: Timrå-SSK!
Publicerad: 2019-12-06
I helgen är det dags för bortaturné och vi inleder helgen med en tripp norrut och match mot Timrå.

Efter två viktiga hemmavinster mot AIK och Mora är det dags att åka norrut för att ta sig an Timrå på bortaplan. Hittills den här säsongen har vi vi mötts två gånger, en match vann Timrå efter straffar och den andra vann vi hemma i Scaniarinken tidigare i höst.

Tränare Dennis Bozic vill att man jobbar vidare på det man gjort bra nu under senaste hemmamatcherna:

  • Vi tar med oss puckkontrollen inom laget, drivet i ingångarna och att vi som forwards kom ner djup med en spelbarhet. Defensiven tycker jag har sett stabil ut och det känns som att killarna börjar vänja sig vid det nya spelsystemet.

Ikväll räknar han dock med tuffare motstånd:

  • Vi har mött två sämre lag i ligan - idag blir det annat tempo och ibland nödvändigt för oss att spela enklare. vi möter ett Timrå som kommer att sätta en hård press på oss, över hela banan så det gäller att vi är med från start.

  • På skadelistan ikväll hittar vi Bobbo som tyvärr inte kommer till spel, istället kliver Calle Wäng in på sex backar, bra möjlighet för honom att visa upp sig. Karl Henriksson är tillbaka i spel och går in som center igen. I övrigt kommer vi formatera laget som sist, vi byter inte ett vinnande lag.

Matchen startar kl 19.00 och man hittar matchen: Här

Södertälje Sportklubb