Fanzone med Street hockey-turnering på Stora torget i samband med Skoda Trophy - Centrumföreningen: "Vi vill välkomna fansen och erbjuder en plats att samlas"
Publicerad: 2018-08-17
Välkomna till Fanzone på Stora torget i Södertälje centrum i samband med Skoda Trophy. Södertälje centrum bjuder in till supporteruppladdning med mat och dryck samt street hockey-turnering för fansen på fredagen den 7/9 i samband med Skoda Trophy.

BILJETTER: Köp dina biljetter till Skoda Trophy här!

Den 6-9 september avgörs försäsongsturneringen Skoda Trophy i Scaniarinken då SSK, AIK, Leksand och Västerås drabbar samman och gör upp om Hockeyallsvenskans högsta prissumma 101 00 kr. Innan fredagsmatchen Leksand-Västerås 7/9 kommer en fanzone hållas öppen på Stora torget i Södertälje centrum. Det blir öltält, food trucks samt en street hockey-turnering mellan de fyra lagens fans som avgörs i SSK:s nya uppblåsbara streethockeyrink.

– Vi vill att Södertälje centrum ska spegla staden och är därför stolta att presentera detta sportinslag då sporten är stor och viktig för många i staden. Vi vill välkomna fansen och erbjuder en plats att samlas och umgås innan matchen Leksand-Västerås på fredagskvällen, säger Lena Raatamaa, event och marknadskoordinator på Södertälje centrumförening.

Evenemanget drar igång kl 14.00 på eftermiddagen då supporterturneringen startar. kl 17.00 respektive kl 18.00 går direktbussar från torget ut till Scaniarinken.

Från ca 16.00 när turneringen är över finns tillfälle för barn och familjer på plats att testa på att spela på rinken.

– Det är naturligtvis jätteroligt att vi kan bjuda både SSK-publiken och bortalagens fans på hockeyunderhållning i ett spännande format redan på försäsongen. Fanzone på Stora torget ger en extra krydda till evenemanget och blir en härlig mötesplats för lagens supportrar. Det ligger även i linje med våra förhoppningar om att denna helg ska bli en riktig hockeyfest för hela Södertälje samt en fantastisk uppladdning inför säsongen för de hockeyfans som väljer att komma hit och stötta sina lag, säger Fredrik Gustavell, kommunikationsansvarig på SSK.

Kansliet