SSK dam tog ny överlägsen seger!
Publicerad: 2020-01-16
Drömstart med tre mål innan fyra minuter av matchen var spelade. Därefter var det inget snack om saken.

Igår var det Tullinge som stod för motståndet i Scaniarinken och vi fick en riktig drömstart på matchen. Efter fyra minuters spel leder vi med klara 3-0. Efter det tappar vi lite fart ute på banan, spelet är inte lika disciplinerat som inledningsvis men vi avslutar perioden med att göra ytterligare ett mål. Tullinge hinner också med att peta in en puck innan perioden var färdigspelad.

Andra perioden startar och vi kommer ut med mer energi och fart i spelet. Vi utökar den redan klara ledningen med ytterligare fyra puckar. Tullinge försöker sätta press och spelet svänger lite ute på banan men det blir egentligen aldrig riktigt farligt utan vi lyckas fortsätta sätta press i Tullinges-zon.

Den tredje perioden startar likt de två tidigare med mål redan efter en minut, men slutar med att vi får spela fyra mot fem i fem minuter på grund av att vi drar på oss ett matchstraff. Vi lyckas ändå reda ut det och gör sista målet med en spelare mindre på isen(!).

Nästa utmaning är mot serieledarna Haninge på bortaplan nu på söndag.

SSK-Tullinge: 10-1

Skott: 51-23

Mål: Isabella Horvath, Silvia Björgvinsdottir (4), Patricia Aphrem, Sunna Björgvinsdottir, Daniela Karlsson, Sarah Åberg, Leyre Villar