NEDSLÄPP: Dags för match i Scaniarinken - Ahlén debuterar: "Hoppas att det kommer folk och kollar."
Publicerad: 2018-08-15
Äntligen match i Scaniarinken. Västervik på besök. nyförvärvet Mikael Ahlén debuterar och en ny spännande junior får chansen. Här är allt inför kvällens match!

SSK-TV: Köp matchen via PPV här - skaffa konto och köp i god tid här!

SSK tar sig på onsdagskvällen an Västervik hemma i Scaniarinken. Fyra spelare saknas alltjämt men nyförvärvet Mikel Ahlén är redo och kommer debutera i SSK-tröjan inför nya hemmapubliken.

– Jag har kört på för fullt nu i två dagar och det känns bra, så nu kör vi. Det blir jättekul att känna på nya hemmaplan och hoppas att det kommer folk och kollar, säger Ahlén till SSK-TV inför matchen.

Saknas för Stefan Johansson som opererats, rehabtränar och kan bli borta till oktober. Saknas gör också trion Sebastian Bengtsson, Sebastian Dyk och Christopher Liljewall.

– Man behöver inte vara orolig där. Vi har full koll på de blessyrerna och de kommer komma in i laget inom en inte alltför lång framtid, säger Ulf Lundberg.

Det gör att ännu en ny junior får chansen i a-laget. J20:s Emil Lind finns med i truppen till kvällens match.

Huvudtränare Ulf Lundberg väljer att ställa George Sörensen i mål efter att Alexander Sahlin fått göra comeback efter långtidsskadan i fredagens match mot Vita Hästen i åkers ishall.

– Det var roligt, och det var skönt för honom att få första matchen gjord. Nu är det George som kommer stå, sade Lundberg i Studio SSK:s livesändning på tisdagen.

Efter förlusten med 0-3 mot Vita Hästen i fredags går SSK vidare med att nöta in grunderna i matchen mot Västervik.

– Nu är premiären överstökad och vi vill jobba vidare på nogrannhet i passningsspelet och ställla lite högre krav på varandra. Sedan ska vi jobba vidare med spelet utan puck och att det sitter hur man sorterar in.

**Kolla in tisdagens Studio SSK med Ulf Lundberg som gäst! **

Praktisk info inför matchen!

Biljetterna kostar 100 kr styck för sittplats och 80 kr styck för ståplats. Gratis inträde för barn upp till 16 år. Biljetterna säljs endast på plats i arenan som öppnar 1,5 h innan nedsläpp, det vill säga 17.30.

Det är platsbiljetter som gäller och ni som har säsongskort all inclusive kommer in gratis på matchen och har rätt till era stolar. Dessa biljetter skickas ut via mejl innan matchen.

OBS! vissa säsongskortsinnehavare som sitter högt upp på M och N kommer att få andra platser denna match på grund av ventilationsbygget som inte kommer vara helt undanstädat innan matchen.

Kioskerna samt foodcourt och Rinkside bar är öppna som vanligt och även Mollys har öppet för mat och dryck. Boka bord på 070-736 15 71.

Supportershopen håller öppet med 20 % rabatt på förra årets sortiment. Kom och fynda!

**För er som inte kan vara på plats sänds matchen på pay per view via SSK-TV: ** OBS! Skaffa konto och köp den i god tid här!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell