Fjärde raka segern efter straffdrama!
Publicerad: 2021-10-17
Det blev en straffvinst i toppmötet under söndagen! Målen gjordes av Julija Blazinsek x 2 och Sandra Halldén.

Damerna tog en meriterande seger mot Haninge på Söndags kvällen. Matchen börjar i ett högt tempo och båda lagen skapar chanser. Efter 4 min får Haninge kontring och Rebecka Hagblom skjuter distinkt in 1-0. 2 minuter senare dribblar sig Julija Blazinsek igenom och stänker upp pucken i bortre krysset med en backhand.

Skott 14-11

Andra perioden fortsätter i samma tempo och lagen byter chanser. Efter ett bra byte i Haninges zon så slarvar vi lite på blå. Haninge kontrar och Hanna Hållandes gör 2-1 till Haninge.

Skott 16-11

I tredje perioden så fortsätter spelet att bölja.
Vi får inte riktigt till det och Sarah/Robban stuvar om lite i femmorna. Detta ger resultat. Vi skapar mer chanser och till slut hittar Maddy Noonan till en fri Sandra Halldén som inte gör något misstag. 2-2.

Skott 14-10

OT 3vs3

Båda lagen är skridskostarka och skapar flera bra lägen. Klara i SSK och Molly i Haninge gör många fina räddningar. Skott 2-2 I straffläggningen är Julija åter framme med sin vassa backhand och Indira Bosch skickar på en stenhård handledare. Klara kliver ut stort och släpper bara en puck. Matchen slutar 2-3 till oss efter en dramatisk straggläggning.

HC Sarah vill poängtera laginsatsen. Vi viker inte ned oss och hittar ett sätt att vinna.

Haninge - SSK DAM 2-3 ( 14-11, 16-11, 14-10, 2-2, 0-1)

Matchprotokollet hittar ni här: Damettan östra matchprotokoll