Veckans matcher för våra lag!
Publicerad: 2021-10-25
Det är fullspäckat med matcher för alla våra lag och kommande vecka är inget undantag.

HERR

Herrlaget kommer från en vecka som bestod av en vinst och en förlust. Efter en tuff match nere i Jönköping laddade laget om och flög norrut mot Umeå för match mot serietvåan Björklöven. En rejäluppryckning jämfört med onsdagen betydde tre viktiga poäng. Nu har vi en riktig supervecka framför oss med inte mindre än tre spännande matcher!

Vi inleder på onsdag hemma i Templet mot Västerås. Senast de var på besök vann vi klart med 5-2 så vi kan vänta oss ett rejält revanschsuget VIK.

På fredag är det sedan dags för match på Hovet, första för säsongen. Vi minns väl alla hur det lät senast vi tog över Hovet? Om inte kan du klicka dig vidare här för att komma i rätt stämning!

På lördag är det sedan dags för veckans grandfinale! Hv71 kommer till Templet och det är dags att visa var skåpet ska stå. Det väntas komma rejält med bortasupportrar så nu gäller det att vi fyller kurvan till sista plats och får Templet att gunga!

Biljetter och SSK-shoppen

Det är redan närmare 2600 biljetter sålda till lördagens supermatch mot HV71, säkra veckans biljetter här! Du kan även besöka oss i shoppen imorgon mellan 11-14 och spana in nyheter eller köpa dina biljetter till veckan.

DAM

Ävem damlaget kommer med en vinst och en förlust i bagaget. Det inleddes på bästa sätt genom att fullständigt krossa Kallhäll med siffrorna 12-1. Igår var det serieledarna Hammarby som stod för motståndet och tyvärr de de blev för tuffa och kan vann matchen med 3-0.

Den här veckan väntar dubbla matcher hemma i Scaniarinken. Först på torsdag kl 19:00 mot ärkerivalen AIK och på söndag kl 12:00 mot Almtuna.

J20

J20 spelade en match under föregående vecka hemma mot HV71. Det var en tajt match som gick till förlängning där gästerna fick med sig extrapoängen. Det gör att man med 16 spelade matcher just nu befinner sig på en sjätteplats i tabellen.

J20 har tre spännande matcher framför sig. Veckans enda på hemmaplan går av stapeln imorgon när vi tar emot Linköping hemma i Templet kl 19:00.

På lördag rullar bussen tidigt från Scaniarinkens parkering mot Växjö och Växjö Ishall, kl 14:00 släpps pucken i den matchen.

På vägen hem stannar vi till i Oskarshamn för match i Be-Ge Center, kl 12:00 startar den matchen.

J18

J18 kommer med en riktig pangvecka i ryggen. Den inleddes på bästa sätt i torsdags när man vann mot Nacka med klara 4-1. På söndagen var det Almtuna som fick se sig besegrade med siffrorna 9-3.

J18 spelar två matcher den kommande veckan. Man inleder på torsdag borta mot Lidingö Vikings i Childhoodhallen, 19:30 släpps pucken i den matchen.

På söndag är det åter dags för spel på hemmaplan i Scaniarinken, 16:00 är matchstart mot Djurgården.

Södertälje Sportklubb