Avgränsning av hemmastå
Publicerad: 2019-10-25
SSK har i år valt att avgränsa hemmaståläktaren i strävan efter att skapa ett bättre ”tryck” och höja stämningen i arenan.

AVGRÄNSNING AV HEMMASTÅ

SSK har i år valt att avgränsa hemmaståläktaren i strävan efter att skapa ett bättre ”tryck” och stämning i arenan, utifrån samma princip som vi när vi valde att stänga bortre kortsidan för att samla publiken på en sida, något som varit väldigt uppskattat. Vi hoppas att denna aktion tillsammans med Supporterklubbens arbete för en bättre läktarkultur #klack2020 ökar attraktion att stå på hemmastå samt bidrar till en bättre ljudkuliss i arenan. Informationen om detta gick ut i maj i samband med att säsongskorten släpptes.

Läs mer om det här!

Vi är medvetna om, att som alltid när man gör förändringar, går det inte att tillgodose allas önskemål. Det är dock vår fullaste tro att detta kommer bli en positiv effekt i arenan och ser fram emot utvärderingen efter säsongen. Om det mot förmodan är någon som missat denna information är man varmt välkomna att ta kontakt med oss så hjälper vi er och ser vad vi kan hitta för lösning. Målsättningen är självklart att vi ej skall behöva ha vepan på plats utan att det skall finnas så mycket folk på hemmastå varje match att vi måste ha den fullt öppen.

Nu tar vi nya tag redan ikväll mot Västervik och ni har väl inte missat att det är Oktoberfest i arenan?!

Varmt välkomna till Scaniarinken, tillsammans skapar vi Magi!

Södertälje Sportklubb