SÄKRA DIN PLATS INFÖR SÄSONG 21/22!

22 juni 2021 15:59

Vi är så enormt glada över att få presentera att vi redan är 500 säsongskortinnehavare! Köp ett säsongskort du också och var en del av lagbygget 21/22.


ÖVER 500 BOKADE SÄSONGSKORT! Sommarvärmen är äntligen här men den har inte fått SSK supportrarna att sluta tänka på ishockey. Försäljningen tickar på bra och det är redan över 500 stycken säsongskortinnehavare som har säkrat sin plats till säsong 21/22. Vi är otroligt glada och tacksamma över att ni är så många starka säsongare som valt att stå kvar även kommande säsong.

Nyheten om öppnande för större publik på idrottsevenemang kunde inte komma mer lägligt, vi kan återigen börja se ljust på framtiden och vi håller tummarna för att vi åter ska kunna samlas i templet till hösten. Glöm inte att du med säsongskort står först i kön till att få vara på plats och se SSK live om det fortsätter bli begränsad publikkapacitet. Det finns även möjlighet att boka en av vårens härliga nyheter, familjekortet eller pottkortet, för dig som vill ha ett mer flexibelt kort. Säkra din plats redan idag

FÖRLÄNG DITT KORT REDAN IDAG Vi vill påminna dig som var säsongskortinnehavare säsong 20/21 att den 25 juni så kommer dessvärre din plats att släppas upp för försäljning om du inte väljer att boka din plats. Vill du säkra dig om att behålla din plats så är det hög tid att boka ditt kort. Vi hoppas givetvis att vi får se just dig heja fram SSK till fler vinster.

FRÅGOR OCH PERSONLIG SERVICE Vid frågor och funderingar kontakta Ella Fridman på [email protected] eller 079-006 72 45. Det finns även möjlighet att komma in på kansliet under V.25 för att få hjälp att boka ditt kort, vi finns på plats onsdag och torsdag 09:00-13:00. Har du inte möjlighet att komma in någon av dessa dagar så går det även bra att boka tid för att komma in och få hjälp!

Stort tack till er som köpt och förlängt era säsongskort!