Match imorgon och stor julfest!
Publicerad: 2019-12-12
Imorgon är det dags att ta revansch på MODO. Vi laddar upp tillsammans i gallerian med en stor julfest. Även jultomten kommer på besök och i periodpaus får vi njuta av konståkningens stämningsfulla luciatåg!

Välkomna till Scaniarinken imorgon när vi tar emot MODO! Det är dags för oss att ta revansch från senast. Innan matchen laddar vi upp tillsammans med stor JULFEST i gallerian och jultomten sitter i entrén och hälsar er välkomna!

  • Liveband - Active spelar innan matchen och i periodpauserna!
  • Dessertbuffé!
  • TÄVLING - Vi ska utse Scaniarinkens snabbaste skumtomteätare!
  • Happy hour i baren HELA matchen!
  • Kom till julfesten utklädd till tomte och kom in gratis!

Entré 100 kr till Julfesten. Åldersgräns 18 år

Köp biljett till matchen och julfesten här!

Dennis Bozic summerar förra helgens bortaturné:

-Det betyder såklart mycket att vi lyckas göra bra matcher och få med oss poäng - det höjer självförtroendet, men viktigt att vi tar större steg än såhär över tid. Vi jobbar aktivt med att prestationen ska finnas där varje match, varje period och varje byte och då kan vi även sluta tala om 3:e - perioderna som har varit ett problem. 60 minuters prestation, ibland 65+straffar. Vi vill spela vårt spel i 60 minuter, vilket vi gjorde bra senast.

Imorgon väntar ny match mot MODO:

  • Veckan har varit bra, lite skador och sjukdomar tyvärr. Det har redan varit för mycket av den varan. Tyvärr är Lucas Carlsson inte med och spelar imorgon. Vi har tränat på bra den k´här veckan tycker jag, fokus har varit att jobba med detaljer.

Läget i laget:

  • Vi kmr göra så lite ändringar som möjligt inför imorgon, men vi är illa tvungna då vi har en skadesituation att anpassa oss till. Om vi ska hitta en positiv vinkel så får andra spelare chansen att ta ansvar i den roll som behöver fyllas. Det är en bra chans att visa oss tränare att man vill vara med och konkurrera.

Säkra din plats till match är!

Södertälje Sportklubb