Nu släpper vi säsongskorten!
Publicerad: 2022-04-25
Det har blivit dags att säkra upp din plats inför kommande säsong, nu släpper vi äntligen säsongskorten. Vem köper första kortet till säsongen 22/23?

Säsongskort 22/23

Nu har det äntligen blivit dags att blicka framåt mot en ny säsong och säkra upp din plats. Sen vill vi också rikta ett stort TACK dig som år efter år har din stol (eller plats i klacken) i Templet och är på plats match efter match och visar ditt stöd i med- och motgång, det är guld värt. Du som har ett befintligt säsongskort kommer att få ut en länk via mejl där du kan förlänga din plats. Förra året var det ingen mindre än Göran Ahlström som köpte första kortet och fick släppa första matchpucken i Templet i höstas, vem blir först i år?

Korten finns som vanligt i All Inclusive och Grundserie beroende på hur du vill ha det. Självklart behåller vi även nyheten från förra året - Pottkortet! Där skräddarsyr du själv hur många biljetter du vill ha i potten och sen väljer du hur du vill använda dem.

Nyförsäljning!

Du som inte haft ett säsongskort tidigare klickar dig enkelt in på det säsongskortet som passar dig bäst. Är du osäker på vad det är för skillnad på korten, klicka dig in och läs mer och hitta det kort som passar dig.

Nyheter!

Du som bokar innan midsommar kommer få en unik säsongskorts t-shirt samt mugg inför seriestarten. Vi har även laddat upp säsongskortet med ännu mer innehåll. Du kommer få månadsbrev exklusivt för dig som säsongare från klubbdirektören eller sportchefen samt fler fysiska träffar på plats i Templet.

Boka!

För att boka ditt säsongskort - klicka här.

För att boka pottkort - klicka här.

För att gå med i Guldklubben - klicka här.

För att bli medlem - klicka här.

Personlig service

Vill du provsitta en ny plats eller ha personlig service är du varmt välkommen till SSK-shoppen i Scaniarinken under veckan där vi hjälper dig.

Vi har öppet:

Måndag 10-13, 14-19

Tisdag 10-13, 15-19

Fredag 10-14

Kontakta Ella så hjälper hon dig med alla frågor gällande säsongskort!

Tveka inte att höra av dig till Ella så hjälper hon dig med alla dina frågor, antingen på mejl eller telefon: 079-006 72 45 alt. [email protected]

S Södertälje Sportklubb