Supporterklubben vinner pris!
Publicerad: 2020-03-17
Spelarna har sagt sitt - I år delas Årets Fans i Guldtröjan ut till tre stycken supporterklubbar. På andra plats hamnade Supporterklubben i Södertälje!

Vi är otroligt glada att Supporterklubben får uppskattning för allt arbete de lägger ner! Nu belönas dem med 30.000kr!

Såhär säger Supporterklubben i ett uttalande:

”Vi är väldigt hedrade och glada att vi blir uppmärksammade genom detta pris. Det visar att det arbete vi gör är rätt. Precis som allt i hockey är detta ett lagarbete och det är ett otroligt hårt jobb från alla i och runt Supporterklubben som gör att vi kommit så långt som vi har gjort på bara några år.

Vi vill dock uppmärksamma alla supporterföreningar runt om i Sverige som tillsammans arbetar efter möjlig förmåga, det är viktigt att komma ihåg att vi alla har olika förutsättningar. Det senaste året har vi i Supporterklubben märkt hur långt vi kan komma när alla föreningar arbetar tillsammans och det är också något som är värt att uppmärksamma.

För oss är det självklart att dessa pengar på ett eller annat sätt ska hjälpa Södertälje Sportklubb när säsongen fick ett abrupt slut. Det kommer vi att presentera i våra officiella kanaler när beslut är fattat.

Tillsammans är vi starka!”

Guldtröjan för Årets Fans röstas fram av spelarna i HockeyAllsvenskan. Priset syftar till att belöna det lag vars fans bidragit med stöd, god stämning, tifon och annat som uppskattas av spelarna i ligan.

Södertälje Sportklubb