Veckans hockeymeny - och så gick det förra veckan!

11 februari 2018 17:18

En ny hockeyvecka ligger framför våra fötter. Här får du koll p****å veckans matcher för a-lag, damlag, J20 och J18 samt en summering av veckan som gått. Vi ses i Scaniarinken!


Boka biljett till SSK-Troja på tisdag 13/2 online redan nu!

A-laget fick med sig tre poäng i onsdagens hemmamatch mot Björklöven efter en bra sistaperiod då man drog ifrån från 1-1 till 3-1. På fredagens stod man för en som helhet ganska bra prestation i det underhållande och målrika derbyt mot AIK på Hovet. Olyckliga utvisningar i slutet gjorde dock att AIK drog det längsta strået till slut.

I veckan väntar Troja/Ljungby hemma i Scaniarinken på tisdag samt Timrå borta på lördag. Slutspurten är inledd och allt stöd behövs så se till att sluta upp i Templet på tisdag – och varför inte en tur till Timrå på lördag?

Damlaget var matchlediga i veckan men spelar två matcher kommande vecka i stället.AIK borta på onsdag och därefter får ni komma Kom och stötta tjejerna mot Almtuna i Scaniarinken på söndag.

För J20 stod en helg i Norrland på schemat. Där blev det förlust mot Luleå på lördagen men seger över Skellefteå på söndagen. Laget har haft en lite tyngre period senaste tiden med sjukdomar i laget men i och med söndagens seger klättrade man till en sjunde plats i J20 superelit topp 10.

J18 som missade allsvenskan och i stället siktar på SM-slutspel via den långa vägen ångar på i fortsättningsserien. I torsdags besegrades SDE med klara 4-0 och på söndagen tog man en 7-3-seger mot Haninge. Laget är delad serieledare tillsammans med AIK.

Här är veckans hockeymeny V7.

Tisdag:

19.00 SSK a-lag – Troja/Ljungby, Scaniarinken

Onsdag:

19.00 SSK Dam – AIK, Ulriksdal

Torsdag:

19..40 Täby – SSK J18, Tibble

Lördag:

15.15 Timrå - SSK, Timrå

16.00 SSK J18 – Haninge, Scaniarinken

Söndag

16.00 SSK dam – Almtuna, Scaniarinken

FLER ARTIKLAR:

SSK-TV: Åslins fullträff - kolla in målkalaset på Hovet här!

SE ÄVEN: Dystert slut på derbyt - förlust på Hovet

SSK-TV: [Här lär Grossmann nyanlända att åka skridskor](http://www.sodertaljesk.se/artikel/yqz8ajdae-41461/)
Missa inga nyheter - ladda ner SSK:s officiella app!
  • Ladda ner SSK-appen till din Iphone här.
  • Ladda ner SSK-appen till din androidtelefon här

Häng med i SSK-snacket - följ SSK på sociala medier!

Boka biljett till SSK-Troja på tisdag 13/2 online redan nu!