Välkomna på sportlovsdagen - här är praktisk info inför dagen!

26 februari 2018 18:40

I morgon tisdag 27 februari är alla barn 6-15 år välkomna att testa på olika sporter, träffa SSK-spelare och åka skridskor på Scaniarinkens is. Dessutom får alla deltagare gratisbiljetter till kvällens SSK-match mot Vita Hästen.


Välkomna hit och ha kul i Scaniarinken tisdag 27 februari. Ta chansen att testa massor av nya, roliga sporter och aktiviteter under en heldag i Scaniarinken. Alla aktiviteter är helt gratis och för dig mellan 6-15 år. Ingen föranmälan behövs utan det är bara att komma till Scaniarinken och ha kul.

Vid SSK:s station kommer barnen kunna spela bordshockey samt landhockey med klubba och boll. Mellan kl 12-15 är det möjligt att åka skridskor och spela hockey på Scaniarinkens is. Det kommer även finnas låneutrustning (skridskor och hjälm) i begränsat antal på plats.

Tänk på att östra entrén (den mot busshållplatsen) är avstängd och därför måste de som kommer med buss gå runt BST-rinken och upp till västra entrén från stora parkeringen.

Föreningarnas stationer är placerade runt om i publikgången i arenan. För de som vill åka skridskor går det att ta vägen in via spelarentrén för att direkt nå isen. Skridskor och hjälm tas på i avbytarbåsen, där även låneutrustningen är placerad.

I år får dessutom alla som besöker sportlovsdagarna i Scaniarinken gratis inträde till SSKs hemmamatch mot Vita Hästen på kvällen.

Varmt välkomna på en härlig sportlovsdag i Scaniarinken!