Poäng i två matcher för J20 under förra veckan!
Publicerad: 2020-09-28
J20 fortsätter att trumma på, veckan som gick spelade man två matcher hemma i Scaniarinken som resulterade i poäng i båda två.

SSK - Färjestad 3 - 4 (1-0, 1-1, 1-2, 0-1)

Målskyttar SSK: 1-0 Isak Walther (Hugo Pettersson, Simon Andersson), 2-0 Leon Wallner (Ludvig Jansson, Johannes Jämsén), 3-3 Rasmus Järvelin (Leon Wallner, Alfred Hjälm)

Skott: 32 - 17

Utvisningar: 12x10

Efter en roadtrip lör-sön från Småland till Skåne var det dags redan på tisdagen att ladda om mot Färjestad på hemmaplan. En match som vi kontrollerade i två perioder och gick till pausvila med 2-1 på tavlan.

Första 5 minutrarna i tredje tappar vi några procent samtidigt som FBK kommer ut hårt och straffar oss med 2 mål. Resten av perioden blir naturligt spel mot ett mål och till slut kvitterar slitvargen Rasmus Järvelin.

Sista minuten kommer vi undan med hjärtat i halsgropen men får med oss ett boxplay vilket FBK utnyttjar i overtime i spel 4-3.

SSK - Malmö 4-1 (1-0, 1-1, 2-0)

Målskyttar SSK: 1-0 Filip Lundqvist (Isak Walther, Alfred Hjälm), 2-0 Lucas Ekholm (Leon Wallner, Jonathan Andersson), 3-1 Hampus Sjölund (Jonathan Walle, Alex Korpela), 4-1 Simon Andersson (Rasmus Järvelin)

Skott: 35-26

Utvisningar: 4x6

Lördag kom Malmö på besök och vi har 1-0 efter en bra första period.

Andra perioden tävlar Malmö bättre än vi gör och det är 2-1 i paus. Tredje perioden blir en tajt historia speglad av resultatet där vi till slut avgör 4-1 i tom kasse.